Дитячі іграшкі
  
Яку порадите навчальну іграшку для малюка? Їду до сестри на свята у неї п’ятимісячний малюк. Не знаю, що подарувати йому. Це буде наша перша зустріч. Порадьте, матусі!

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(5)
AsDom AsDom
А якого віку малюк?
id175398-Алина Соболева Алина Соболева
Думаю, що м’які іграшки bontoy.ua/brands/ty/ можуть стати відмінним подарунком дітям різного віку. Або дивіться самі, що варто купити у магазині Бонтой. Чому саме тут? А, тому що вибір є та товари якості, тут є в наявності популярні брендові товари. І ще тут вигідно купати товари гуртом.
id175434-Олег Филимонов Олег Филимонов
В інтернеті можна знайти іграшки на будь-який смак.
Diana_Loginova Diana_Loginova
Памперси подарувати хіба що до гарного подарунка. На п’ять місяців можна купити м’яку іграшку або м’який конструктор. Ви зайдіть на сайт Антошка де якісні Іграшки в Одесі antoshka.ua/ua/igrushki/f/warehouse/32.html ціни прийнятні. Для молодшого сина недавно купили м’який дитячий конструктор, правда він старший на пару місяців, ну нічого бере в ручки дивиться, грається. До речі, перед святами у них завжди знижки, рекомендую заглянути.
id182733-Лариса Турик Лариса Турик
5 місяців, це дуже маленька дитинка! Можна подарувати м’яку іграшку, або гризунчик, можна придивитись казки дитячі, щоб матуся читала. Вибору насправді досить. А ще й як варіант можна купити велику пачку памперсів це теж буде приємно))) особливо батькам.
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK