АВТЕК
  

Вже більше 25 років компанія АВТЕК є офіційним дилером МАЗ, HIDRO-MAK в Україні. У нас ви можете придбати сміттєвози, трали. Важливий досвід успішної роботи та позитивні відгуки клієнтів свідчать про винятковий професіоналізм нашого колективу.

Ми можемо самі побачити, наскільки масштабними стають будівництва на всій планеті. Компанія АВТЕК готова з радістю допомогти всім бажаючим.

Ваша діяльність пов’язана з будівництвом і потрібна важка техніка, тоді вам буде просто незамінна допомога компанії АВТЕК. Придбати контейнери для збору сміття, обприскувачі або різне навісне обладнання сьогодні можливо у нас.

Наші менеджери завжди раді надати докладні відповіді на всі питання клієнтів, які стосуються пошуку відповідного варіанту техніки.

Всі види витратних матеріалів доступні у нашому каталозі у широкому асортименті, що дозволяє задовольнити потреби всіх власників спеціальної техніки.

Якщо вам потрібна не техніка, а її ремонт, у нас є спеціалісти щоб проводити якісне та результативне обслуговування, забезпечуючи якомога менший час простою у випадку технічної несправності вашої техніки.
 

https://avtek.ua/

(044) 496-00-00

avto@avtek.ua

03134, г. Киев, ул. Пшеничная, 9. Работаем по всей Украине

Пн-Пт: 09:00 – 18:00

Сб-Вс: выходной


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version