Регулювання клапанів
  
Author:

У мене в машині нещодавно почали з’являтися дивні звуки, і я підозрюю, що річ у регулюванні клапанів. Чи не підкажете, де найкраще звернутися для цієї процедури? Можливо, у вас є досвід у подібних питаннях?


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(3)
yanki yanki
Десь місяць тому мій автомобіль почав голосніше працювати, і я зрозумів, що щось не так із двигуном. Вирішивши не відкладати, я звернувся за порадою до друга, який порадив мені сервіс для регулювання клапанів в Києві за доступною ціною dieselservice.kiev.ua/uk/services-prices/remont-dvigatelya/r… після діагностики виявилося, що клапани справді вийшли з ладу. Фахівці професійно та оперативно їх налаштували, і тепер машина знову працює як годинник. До речі, мені також дали поради щодо подальшої експлуатації автівки, що дозволяє також зекономити на ремонті.
sever21 sever21
Пам’ятаю, як з’явилися дивні стуки та постукування. Після обслуговування у фахівців виявилось, що клапани працювали некоректно. Провели регулювання, і проблема зникла. Якщо у вас схожа ситуація, то краще не зволікати з візитом до механіка.
felik felik
Так, у мене була схожа проблема з моїм автомобілем кілька місяців тому. Коли почалися дивні звуки, я теж думав, що річ у клапанах. Звернувся до механіка і виявилося, що справді потрібно було провести регулювання клапанів. Після цього звуки зникли, і машина почала працювати плавніше.
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK