Модульні будинки
  
Author:
Зараз гостро стоїть питання забезпечення житлом людей, які втекли із зони активних бойових дій. Держава забезпечити всіх достойним житлом не може, тому громади долучаються до спільної корисної справи. Пропоную всіх, хто має фінансову можливість, закуповувати модульні будинки для переселенців https://moduldom.com.ua/uk/modulnye-doma-dlya-pereselenczev/ . Я чув про те, що в деяких містах створюють цілі вулиці із таких модульних будинків. Як на мене, це дуже хороша ініціатива. Пропоную висловити свої думки стосовно цього питання.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(2)
id186925-Anastasia Anastasia
Я вважаю, що модульні будинки скоро будуть ставити замість звичних традиційних із цегли. І це дуже класно. Адже їх монтувати дуже швидко і виглядають вони класно. У нас на сусідній вулиці роблять заливку під такий будинок, вже замовили і чекають, поки його привезуть.
id186442-Кира Коновалова Кира Коновалова
Звичайно, це дуже хороша ідея. І дуже хотілося б, щоб чим більше громад долучалися до забезпечення житлом переселенців. Адже це біда, яку ми повинні переживати спільно. Сподіваюся, всі ті, хто залишився без житла, будуть ним забезпечені.
Modified by author,
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK