2
  
Author:

Традиційною сферою використання підгузків вважається допомога малюкам. Однак навіть серед дорослих виникають ситуації, коли вони не можуть самостійно сходити до туалету. В таких випадках не варто соромитись та застосовувати памперси для дорослих.

Якщо потрібно купити підгузки для дорослих, варто завітати до інтернет-магазину «Сухо», де представлені моделі різних розмірів, рівнів поглинання, брендів та інших характеристик. Але перед покупкою ознайомтесь з особливостями використання цієї категорії виробів, щоб уникнути проблем.

Ситуації для використання дорослих підгузків

Памперси для дорослих людей доцільно використовувати для:

  • Людей похилого віку, які не можуть самостійно діставатись до туалету та справляти нужду.

  • Осіб, що перебувають в стані обмеженої мобільності через отримання різних травм (під час реабілітації).

  • Пацієнтів з порушення у роботі системи травлення, що може призводити до неконтрольованого випорожнення.

Користуватись підгузками можуть навіть здорові люди, робота яких пов’язана з постійним напруженням та концентрацією. Їм потрібно перебувати на робочому місці постійно, вони не можуть відлучатись, а поруч може не бути туалету. В такій ситуації не варто соромитись використання памперсів, адже в цьому немає нічого ганебного.

З чого складається памперс

Дорослий підгузок — це багатошарова конструкція, яка має у своїй структурі абсорбуючий матеріал. Він не тільки добре поглинає рідину, але й нейтралізує неприємний запах. Шар, який прилягає до тіла, має приємну гіпоалергенну текстуру, сприяє ефективному поглинанню.

Також до складу памперсів входить розпущена целюлоза для перетворення рідини на гель та водонепроникний зовнішній шар, який залишається сухим. Це сприяє комфортному носінню. Більшість виробів від сучасних виробників оснащена індикатором, який повідомить про необхідність змінити підгузок.

Як замінювати підгузок

Якщо памперсом користується дієздатна людина, то вона може здійснити заміну самостійно. Навіть якщо лежача людина може рухатись, то це їй також під силу. Але обмежена в русі особа повністю залежить від того, хто про неї турбується. При використанні підгузок слід дотримуватись наступних правил:

  • Підбирати підгузок за розміром, щоб при носінні він не перетискав або навпаки не спадав.

  • Добре розправити виріб та видалити з нього захисну плівку перед надяганням.

  • Перевернути людину на спину та зігнути ноги в колінах перед тим як надягти памперс.

  • Завести підгузок під спину та перевернути індивіда, щоб закріпити виріб.

Спеціальні липучки використовуються для надійного закріплення підгузка. Він має бути розправленим, ніде не звисати. Тоді його використання буде максимально ефективним та зручним. Залежно від того наскільки часто людина ходить в туалет можна підбирати памперси з середнім, високим або максимальним поглинанням.

Де придбати підгузки

Підгузки будуть ефективно використовуватись не тільки у випадку грамотного надягання та зняття, але й покупки виробів від надійних виробників. Спеціалізованими у цій сфері є бренди Seni, Tena, Abena та деякі інші компанії, які зосереджені на створенні комфортних памперсів саме для дорослих людей.

Підгузки можуть знадобитись кожній людині, адже ніхто не застрахований від різних ситуацій у житті, що обмежують мобільність. Тому варто знати, що в інтернет-магазині «Сухо» завжди доступний широкий асортимент цієї продукції, яку можна придбати за доступними цінами від оригінальних виробників. Ввічливі професійні консультанти завжди готові прийти на допомогу з вибором.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version