“Favorites of Success” logo Энергетический напиток на основе сока асаи ACAI ACTION
© FAVOR.com.ua
 
Энергетический напиток на основе сока асаи ACAI ACTION
  

Энергетический напиток на основе сока асаи ACAI ACTIONЦе ретельно збалансований коктейль з ягід і плодів, кожний з яких володіє дивовижними цілющими властивостями, завдяки багатому вмісту вітамінів, мікроелементів, антиоксидантів та інших біологічно активних речовин. 20% цього чудового коктейлю складає «королівська ягода» асаї з Бразилії. Секрет плодів пальми асаї вчені відкрили тільки в 2004 р. На думку вчених з своїм антиоксидантним властивостям плоди асаї займають на сьогоднішній день перше місце серед всіх відомих ягід, фруктів і овочів. Унікальність коктейлю ACAI ACTION ™ полягає в тому, що кожен з його інгредієнтів має потужний оздоровчу дію, а разом вони становлять таку цілюще-омолоджувальну формулу, рівної якій не існує на сегодняшнемміровом ринку натуропатичних продуктів. Щоб повністю зберегти всі ці цінні якості, при виробництві ACAI ACTION ™ застосовується інноваційна технологія MaxFlash, визнана інститутом Харчових Технологій США одним з найпомітніших і видатних наукових досягнень в харчовій індустрії за останні 50 років.

 

Відео-презентація Neways ACAI ACTION

http://www.youtube.com/watch?v=7AdzmdEGWbg

Склад:
Асаї: Плід пальми Euterpe oleraceae, широко відомий як асаї, має максимальний індексом ORAC (ступенем нейтралізації вільних радикалів), що свідчить про його неперевершених антиоксидантних
властивостях.

Яблуко: Благотворно діє на серцево – судинну систему завдяки високому вмісту заліза, покращує травлення, коригує обмін сечової кислоти.

Абрикос: Багатий калієм, залізом, бета-каротином, вітамінами С, В12, Р, ферментами, лікопіном, кверцетином; має антиоксидантні і бактерицидними властивостями; підтримує серце, кровотворення; покращує
зір; сприяє кращому розщепленню їжі.

Чорниця: Сприяє поліпшенню зору, активізує обмін речовин, допомагає виводити токсини; має сечогінну, в’яжучу і протизапальну дію.

Зелений чай:
Є природним антисептиком і антиоксидантом, підтримує імунітет, виводить токсини і радіоактивні речовини, тонізує і омолоджує.

Ківі: Містить рекордну кількість вітаміну C, знижує підвищену в’язкість крові, нормалізує вміст цукру і холестерину в крові, перешкоджає ожирінню.

Груша: Має антисептичні, терпкими і сечогінними властивостями, рекомендується при хворобах нирок, розладі травлення, ожирінні і діабеті.

Слива: Має м’яку проносне і сечогінну дії; рекомендується при атеросклерозі і відкладенні солей.

Гранат: Плід граната є священним у багатьох релігіях світу. У грецькому міфі про Персефоне, плід граната – символ любові і родючості. Гранатовий сік має тонізуючу, антиоксидантну, в’яжучим, жовчогінну, сечогінну та протизапальну властивості, сприяє виведенню холестерину і токсинів.

Мате: Чай мате – настій з листя падуба парагвайського Ilex Paraguariensis, є широко споживаним безалкогольним напоєм в Південній Америці і в усьому світі. Корінні народи Америки століттями вживали чай мате як тонізуючий та цілющого напою.

Білий, червоний і чорний виноград: Виноградний сік має тонізуючу, загальнозміцнюючу, а також антиоксидантну, бактерицидну, сечогінну, проносним, потогінним і відхаркувальною властивостями. Він
знижує вміст «поганого» холестерину в крові і коригує тиск.

Тіаміну моногідрат: Необхідний для вивільнення енергії з їжі, допомагає впоратися зі стресом і втомою, зміцнює нервову систему.

Гуарана:
Тонізує, допомагає швидко відновлюватися при перевтомі, підвищує працездатність і витривалість, позбавляє від мігрені..

Відео про енергетичний напій ACAI ACTION для спортсменів

http://www.youtube.com/watch?v=PucBJ-X0ZDo
 

Закмовте ACAI ACTION:
1 бутылка 90 мл (#4524)
12 бутылок по 90 мл (#4525)

Вам сподобається його чудовий смак!

Энергетический напиток на основе сока асаи ACAI ACTION

https://favor.com.ua/en/blogs/4715.html