Энергетический напиток на основе сока асаи ACAI ACTION
  
Author:

Энергетический напиток на основе сока асаи ACAI ACTIONЦе ретельно збалансований коктейль з ягід і плодів, кожний з яких володіє дивовижними цілющими властивостями, завдяки багатому вмісту вітамінів, мікроелементів, антиоксидантів та інших біологічно активних речовин. 20% цього чудового коктейлю складає «королівська ягода» асаї з Бразилії. Секрет плодів пальми асаї вчені відкрили тільки в 2004 р. На думку вчених з своїм антиоксидантним властивостям плоди асаї займають на сьогоднішній день перше місце серед всіх відомих ягід, фруктів і овочів. Унікальність коктейлю ACAI ACTION ™ полягає в тому, що кожен з його інгредієнтів має потужний оздоровчу дію, а разом вони становлять таку цілюще-омолоджувальну формулу, рівної якій не існує на сегодняшнемміровом ринку натуропатичних продуктів. Щоб повністю зберегти всі ці цінні якості, при виробництві ACAI ACTION ™ застосовується інноваційна технологія MaxFlash, визнана інститутом Харчових Технологій США одним з найпомітніших і видатних наукових досягнень в харчовій індустрії за останні 50 років.

 

Відео-презентація Neways ACAI ACTION

http://www.youtube.com/watch?v=7AdzmdEGWbg

Склад:
Асаї: Плід пальми Euterpe oleraceae, широко відомий як асаї, має максимальний індексом ORAC (ступенем нейтралізації вільних радикалів), що свідчить про його неперевершених антиоксидантних
властивостях.

Яблуко: Благотворно діє на серцево – судинну систему завдяки високому вмісту заліза, покращує травлення, коригує обмін сечової кислоти.

Абрикос: Багатий калієм, залізом, бета-каротином, вітамінами С, В12, Р, ферментами, лікопіном, кверцетином; має антиоксидантні і бактерицидними властивостями; підтримує серце, кровотворення; покращує
зір; сприяє кращому розщепленню їжі.

Чорниця: Сприяє поліпшенню зору, активізує обмін речовин, допомагає виводити токсини; має сечогінну, в’яжучу і протизапальну дію.

Зелений чай:
Є природним антисептиком і антиоксидантом, підтримує імунітет, виводить токсини і радіоактивні речовини, тонізує і омолоджує.

Ківі: Містить рекордну кількість вітаміну C, знижує підвищену в’язкість крові, нормалізує вміст цукру і холестерину в крові, перешкоджає ожирінню.

Груша: Має антисептичні, терпкими і сечогінними властивостями, рекомендується при хворобах нирок, розладі травлення, ожирінні і діабеті.

Слива: Має м’яку проносне і сечогінну дії; рекомендується при атеросклерозі і відкладенні солей.

Гранат: Плід граната є священним у багатьох релігіях світу. У грецькому міфі про Персефоне, плід граната – символ любові і родючості. Гранатовий сік має тонізуючу, антиоксидантну, в’яжучим, жовчогінну, сечогінну та протизапальну властивості, сприяє виведенню холестерину і токсинів.

Мате: Чай мате – настій з листя падуба парагвайського Ilex Paraguariensis, є широко споживаним безалкогольним напоєм в Південній Америці і в усьому світі. Корінні народи Америки століттями вживали чай мате як тонізуючий та цілющого напою.

Білий, червоний і чорний виноград: Виноградний сік має тонізуючу, загальнозміцнюючу, а також антиоксидантну, бактерицидну, сечогінну, проносним, потогінним і відхаркувальною властивостями. Він
знижує вміст «поганого» холестерину в крові і коригує тиск.

Тіаміну моногідрат: Необхідний для вивільнення енергії з їжі, допомагає впоратися зі стресом і втомою, зміцнює нервову систему.

Гуарана:
Тонізує, допомагає швидко відновлюватися при перевтомі, підвищує працездатність і витривалість, позбавляє від мігрені..

Відео про енергетичний напій ACAI ACTION для спортсменів

http://www.youtube.com/watch?v=PucBJ-X0ZDo
 

Закмовте ACAI ACTION:
1 бутылка 90 мл (#4524)
12 бутылок по 90 мл (#4525)

Вам сподобається його чудовий смак!

Энергетический напиток на основе сока асаи ACAI ACTION


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

Info The author of this page has prohibited it from commenting by anonymous users. You must login or register your FAVOR.com.ua account to leave a message here.