КОМПАНІЯ «ЛУЦЬК ФУДЗ» та торгова марка «РУНА» вітає Романчук Жанну Олексіївну з професійним святом – ДНЕМ КАДРОВИКА
  
Author:
Кадрова служба є на кожному підприємстві чи в установі України. Працівник кадрової служби мусить добре знатися на людях, розуміти їхні характери, бачити психологічний стан, ефективно організовувати і координувати їхню роботу. Він повинен вміти створювати у кожного працівника відчуття причетності до розв’язання спільних завдань, що виникають у процесі роботи.
24 травня 2012 року в Україні традиційно відзначається День кадровика. Компанія «Луцьк Фудз» та торгова марка «Руна» теж долучились до святкування даного заходу в себе на підприємстві. Так в цей день від імені Голови Правління ПАТ «Луцьк Фудз» Варняги О.Г. було офіційно відзначено подякою та подарунком від ТМ «РУНА» начальника відділу кадрів РОМНЧУК ЖАННУ ОЛЕКСІЇВНУ за сумлінну, плідну працю та успіхи на царині кадрового забезпечення ПАТ «Луцьк Фудз» з нагоди Дня кадровика.
Від імені всього колективу ПАТ «Луцьк Фудз» вітаємо Жанну Олексіївну з професійним святом і бажаємо успіхів, здоров’я та довгих років життя. Нехай завжди у Вашому житті буде більше приємних хвилин, а тимчасові незгоди та негаразди лишаються десь осторонь.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK