«Уманьпиво» – успішне, підприємство харчової промисловості України, що працює у сфері виробництва та реалізації пива, безалкогольних напоїв та солоду. Завод виготовляє справжнє, дуже смачне натуральне живе пиво в Умані.
Сьогодні на підприємстві «Уманьпиво» варять пиво, яке не соромно порівнювати з чеським чи німецьким. Пиво однойменної торгової марки виготовляється виключно з високоякісної сировини. Продукція не містить ніяких домішок, підсилювачів смаку та консервантів, і відповідає стандартам якості ГОСТ. «Уманьпиво» варить саме живе пиво, без пастеризації.
Якість пива «Уманьпиво»
Якість пива «Уманьпиво» доведена великою кількістю прихильників цього напою і відзначена багатьма нагородами (детальніше тут: umanpivo.ub.ua/ru/chapter/view/772).
Компанія намагається підбирати кращі сорти ячменю і хмелю для варіння пива. Технологи підприємства постійно аналізують ринок сировини. Перевагу вони віддають солоду і хмелю з Німеччини та України. Для приготування пива використовується лише «жива» дріжджова культура.
Фахівці лабораторії ретельно відбирають солод і проводять аналізи, що б не допустити у виробництво надходження неякісної сировини. Співробітники підприємства з великою відповідальністю ставляться до процесу пивоваріння та готової продукції. Саме тому контроль за якістю здійснюється на всіх етапах виробництва, навіть якщо готовий напій уже розлитий в пляшки.
Німецьке пиво родом з... Умані
Уманський пивзавод заснований в 1878 році. У 1910 році підприємство виробляло пиво баварських і чеських сортів. В період Великої Вітчизняної війни були зруйновані всі цехи й виробничо-підсобні приміщення заводу, повністю знищене обладнання. Після звільнення Умані від німецько-фашистських загарбників у березні 1944 р., почалося нове відродження підприємства. З 1950 р. завод почав поступово збільшувати потужності виробництва пива.
Сьогодні підприємство випускає пиво марок «Дніпровське золотисте», «Жигулівське», «Пшеничне», «Янтарне» в пляшках 0,5 і 1 л, а також у кегах. З лютого 2009 року завод опанував виробництво пива «Waissburg» за німецькими рецептами.
Підприємство впроваджує німецьке обладнання та німецькі технології на підприємстві при виробництві пива. Пиво стає чистішим, без сторонніх запахів і ароматів. Процес бродіння та доброджування пива відбувається в чистих і стерильних циліндро-конічних танкахвиробництва Німеччини.
Впроваджений автоматичний контроль усіх технологічних процесів, а також автоматична мийка всіх ємностей і трубопроводів. У процесі розливання живого пива в пляшки і кеги, виробники ретельно захищають його від попадання повітря і бруду, оскільки живе пиво швидко псується та піддається впливу різних мікроорганізмів.
Завдяки німецькому обладнанню, німецькими технологіями і рецептурами, пиво, яке варить підприємство «Уманьпиво» – натуральне, без барвників, консервантів і стабілізаторів. Дипломований пивовар з Німеччини півроку налагоджував технологію, рецептури – навчав персонал. Кожні 3-4 місяці він приїжджає на перевірку та аудит ведення технологічного процесу.
Запорука успіху компанії «Уманьпиво» – індивідуальний підхід і доброзичливе ставлення до кожного клієнта. Працівники компанії намагаються розраховувати побажання і потреби кожного покупця. Гордість підприємства «Уманьпиво» – це великий асортимент та висока якість продукції. Кожний сорт пива – унікальний і має свою історію.
Любите випити пива в компанії друзів, зібратися увечері, подивитися футбол або відпочити після робочого тижня? В такому випадку, Вам просто варто спробувати Уманське живе пиво!