“Favorites of Success” logo Завершення другого етапу визначення «Фаворитів Успіху – 2015»
© FAVOR.com.ua
 
Завершення другого етапу визначення «Фаворитів Успіху – 2015»
  

Завершується другий щоквартальний етап визначення Фаворитів України 2015 року. Відповідно, 1 липня на FAVOR.com.ua будуть зафіксовані рейтинги популярності та довіри до торгових марок з боку споживачів у першому півріччі.

Якщо ви ще не брали участь в опитуваннях II кварталу — зараз саме час проголосувати за свої улюблені торгові марки товарів, послуг, різних закладів, а також за улюблених зірок українського шоу-бізнесу. (Нагадаємо, голосування, що визначає Фаворитів року, найбільш улюблені і рекомендовані споживачами бренди України розділено на 4 етапи, які співпадають за часом з календарними кварталами року.)

Приступити до голосування


Місяць тому конкурс «Фаворити Успіху» провів XII церемонію нагородження переможців 2014 року. Медаль «Фаворит Успіху – 2014» отримали 70 торгових марок, а також 5 зірок українського бомонду і шоу-бізнесу: модельєр Андре Тан, шоу-балет «Форсайт», співак Євген Літвінкович, співачка Аїда Ніколайчук і дует року RIZUPS. Дивіться список переможців в своїх категоріях.

Фаворити Успіху – 2014

Нещодавно був опублікований фотозвіт про цей захід. Учасники та гості події запрошуються відмічати себе на фото в соц. мережах, на Фейсбуці та ВКонтакті.

Також дивіться огляд XII церемонії нагородження очима двох телеканалів: Першого ділового і Максі ТВ.

https://favor.com.ua/en/news/24057.html