“Favorites of Success” logo Номінація одного дня ⭐ та 2 етап визначення найкращих у 2020 році
© FAVOR.com.ua
 
Номінація одного дня ⭐ та 2 етап визначення найкращих у 2020 році
  

1 квітня розпочався другий етап народного голосування, що визначає найкращі бренди, компанії, заклади та найяскравіших діячів української сцени 2020 року в рамках рейтингу вподобань споживачів «Фаворити Успіху».

Оцінки учасників рейтингу першого кварталу було зафіксовано, і з’явилася можливість проголосувати знову, з чистого аркушу! Тепер стало значно цікавіше не тільки голосувати, а й переглядати поточні результати, спостерігаючи за тим, як конкурсанти, отримавши чергову порцію вашої підтримки, обганяють в рейтингу фаворитів попереднього етапу опитування, який тривав з 1 січня по 31 березня! А переможці рейтингу, Фаворити Року, визначатимуться на основі підсумкової середньої оцінки, отриманої у всіх чотирьох календарних кварталах.

Другий етап вивчення вподобань українців триватиме наступні 3 місяці до кінця червня. Однак, у голосуванні з’явилася одна дуже цікава номінація, яка буде активною тільки один день, 1 квітня! :)

Мова йде про національні рейтинги торгових марок. Нам надзвичайно цікаво, яким дослідженням (якщо вони є) довіряє громадскість? Чиї результати, рейтинги конкурсантів та методика визначення переможців не викликають сумнівів і дозволяють вважатися об’єктивними... І взагалі, чи може народ відрізнити рейтинг від «не рейтингу»? :)


Коротка довідка про дослідження

Фаворит Успіху 2019Фаворити Успіху — єдиний в Україні відкритий рейтинг уподобань споживачів, що відображає ставлення громадськості до повного асортименту ринкових пропозицій. Цей рейтинг некомерційний. Всі результати дослідження завжди відкриті та в вільному доступі. Додатково, вся інформація проходить аудит з боку авторитетних дослідницьких організацій: маркетингової дослідницької компанії InMind, та Київського міжнародного інституту соціології (КМІС). Переможці рейтингу, бренди, що посіли перше місце в рейтингу своїх номінацій, можуть скористатись правом демонстрації медалі «Фаворит Успіху» в своїй рекламі та маркуванні. (Детально про методику дослідження.)

Рейтингу вже 17 років, і схоже, що це перший рік, коли через карантин та тимчасову заборону масових заходів організатори не зможуть провести церемонію нагородження для переможців 2019 року. Але це не точно. Приблизно в кінці квітня дізнаємося про те, чи відбудеться церемонія нагородження цією весною, або ні. Проте, незважаючи ні на що, всі нагороди будуть обов’язково вручені переможцям.

Бережіть себе і близьких та рекомендуйте найкращий вибір на FAVOR.com.ua!

https://favor.com.ua/en/news/32607.html