Номінація одного дня ⭐ та 2 етап визначення найкращих у 2020 році
  

1 квітня розпочався другий етап народного голосування, що визначає найкращі бренди, компанії, заклади та найяскравіших діячів української сцени 2020 року в рамках рейтингу вподобань споживачів «Фаворити Успіху».

Оцінки учасників рейтингу першого кварталу було зафіксовано, і з’явилася можливість проголосувати знову, з чистого аркушу! Тепер стало значно цікавіше не тільки голосувати, а й переглядати поточні результати, спостерігаючи за тим, як конкурсанти, отримавши чергову порцію вашої підтримки, обганяють в рейтингу фаворитів попереднього етапу опитування, який тривав з 1 січня по 31 березня! А переможці рейтингу, Фаворити Року, визначатимуться на основі підсумкової середньої оцінки, отриманої у всіх чотирьох календарних кварталах.

Другий етап вивчення вподобань українців триватиме наступні 3 місяці до кінця червня. Однак, у голосуванні з’явилася одна дуже цікава номінація, яка буде активною тільки один день, 1 квітня! :)

Мова йде про національні рейтинги торгових марок. Нам надзвичайно цікаво, яким дослідженням (якщо вони є) довіряє громадскість? Чиї результати, рейтинги конкурсантів та методика визначення переможців не викликають сумнівів і дозволяють вважатися об’єктивними... І взагалі, чи може народ відрізнити рейтинг від «не рейтингу»? :)


Коротка довідка про дослідження

Фаворит Успіху 2019Фаворити Успіху — єдиний в Україні відкритий рейтинг уподобань споживачів, що відображає ставлення громадськості до повного асортименту ринкових пропозицій. Цей рейтинг некомерційний. Всі результати дослідження завжди відкриті та в вільному доступі. Додатково, вся інформація проходить аудит з боку авторитетних дослідницьких організацій: маркетингової дослідницької компанії InMind, та Київського міжнародного інституту соціології (КМІС). Переможці рейтингу, бренди, що посіли перше місце в рейтингу своїх номінацій, можуть скористатись правом демонстрації медалі «Фаворит Успіху» в своїй рекламі та маркуванні. (Детально про методику дослідження.)

Рейтингу вже 17 років, і схоже, що це перший рік, коли через карантин та тимчасову заборону масових заходів організатори не зможуть провести церемонію нагородження для переможців 2019 року. Але це не точно. Приблизно в кінці квітня дізнаємося про те, чи відбудеться церемонія нагородження цією весною, або ні. Проте, незважаючи ні на що, всі нагороди будуть обов’язково вручені переможцям.

Бережіть себе і близьких та рекомендуйте найкращий вибір на FAVOR.com.ua!


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.