На що потрібно звертати увагу при виборі золотих сережок
  

Будь-яка прикраса повинна якнайкраще розкрити сутність жінки та чудово доповнити її загальний образ. Не є виключенням і золоті сережки. Прислухаючись до порад дизайнерів та стилістів, опираючись на власні вподобання і модні тенденції, можна з легкістю купити золоті сережки, що якнайкраще підкреслять витонченість та жіночність кожного образу.

Чудовий вибір сережок найвищої якості, оригінального дизайну та несподіваних поєднань готовий представити Вашій увазі інтернет-магазин золота «Алмаз-Золото». Ми пропонуємо не лише вироби найвищої якості, а й відмінний сервіс. Наші спеціалісти з радістю допоможуть Вам обрати саме ту прикрасу, про яку Ви мріяли.

Каталог золотих сережок від Zoloto-almaz доповнився новими моделями: прислухайтеся до порад експертів та зробіть правильний вибір

Купити золоті сережки – справа не з простих. Щоб вони гармонійно вписалися в загальний образ та підходили під овал обличчя чи довжину шиї, зверніть увагу на наступні пункти:

  • Форма обличчя. Жінкам з овальним обличчям підходять майже будь-які сережки золоті. Варто уникати лише вузьких подовжених  виробів з підвісками та сережок-крапель, адже вони занадто видовжують образ. Обличчя в формі квадрату пом’якшать сережки овальної видовженої форми з простим дизайном. Кругле – одягніть довгі сережки з підвісками, трикутне – сережки-кільця, прямокутне – сережки-краплі або ланцюжки.
  • Довжина шиї. Власницям довгих ший можна обирати будь-які прикраси, коротких – варто уникати сережок видовженої форми.
  • Зріст. Жінкам невисокого зросту краще віддати перевагу мініатюрним сережкам, що злегка прикривають мочку вуха. Високі жінки можуть обирати для себе будь-які сережки, в тому числі і подовжені варіанти.
  • Колір волосся. Яскраві камені та сміливий дизайн більше підійдуть брюнеткам та жінкам з каштановим чи рудим волоссям, світловолосим краще зупинитися на прикрасах ніжних відтінків з світлими каменями.

Ціна на золоті сережки від «Золото-Алмаз» знижена: ми уже чекаємо на своїх щасливих покупців!

Ювелірний інтернет-магазин Zoloto-almaz не бажає залишатися осторонь напередодні  світлого свята кохання, та дарує знижку у розмірі 10% всім закоханим до Дня Святого Валентина! Достатньо ламати голову, бігаючи в пошуках подарунків, ми вже про все подбали. З нетерпінням чекатимемо на Вас, адже що може бути краще для жінки, аніж витончена золота прикраса.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(1)
vvkvd vvkvd
Цікаві поради, треба запам’ятати, може знадобляться.
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.