«Інтертелеком» запустив у продаж стартовий пакет для використання 3G Інтернету
  
Company: Інтертелеком
У лютому 2014 році оператор «Інтертелеком» розпочав продаж стартового пакету для використання 3G Інтернету на швидкості до 14,7 Мбіт/с.

Ruim_Paket_SITE-1.jpg Стартовий пакет доступний у двох комплектаціях з Nano Sim (nano R -UIM) і Micro Sim (R-UIM/micro R-UIM) картками. Дане рішення призначене для активації на пристроях з підтримкою технології CDMA 2000 1x EV-DO Rev.A або EV-DO Rev.В – мобільних роутерах, модемах, смартфонах і планшетах.

Стартовий пакет «3G Інтернет» є кращою пропозицією для сертифікованих планшетів компанії Apple iPad 4 Wi-Fi 4G (A1460), Air iPad Wi-Fi 4G (A1475), iPad mini Wi-Fi 4G (A1455). У мережі «Інтертелеком» ці пристрої підтримують швидкість передачі даних до 14,7 Мбіт/с.

Почати використання 3G Інтернет легко і просто. Немає необхідності в укладанні договорів та оплати авансів. Пристрій готовий до роботи без додаткових налаштувань – вибір тарифного плану та активація картки займе всього кілька хвилин.

При активації 3G Інтернету оператор « Інтертелеком» дарує 300 МБ бонусного трафіку для старту.

Використовуйте високошвидкісний 3G Інтернет вдома і в офісі, відпочивайте, працюйте або подорожуйте по країні на найширшій зоні покриття 3G в Україні. Найшвидший 3G Інтернет в Україні відкриває доступ до всіх зручних сервісів – серфінг, ігри, прослуховування аудіо та перегляд відео, де б ви не знаходилися.

Для активації 3G Інтернету за допомогою стартового пакета досить вставити R-UIM картку в роз'єм мобільного пристрою і вибрати один з п'яти тарифних планів на сторінці активації:

  • безлімітні тарифні плани «Супер Безліміт 50 IT» і «Супер Безліміт 120 IT» для постійного використання інтернет доступу зі щомісячним і щоденним обсягом інтернет трафіку на високій швидкості і необмеженим трафіком понад пакету на швидкості до 128 Кбіт/с
  • тарифи зі щоденною платою, для оплати інтернет доступу тільки за дні використання – «3G Вільний доступ IT» і спеціальний тарифний план доступний для активації тільки в стартовому пакеті – «3G Вільний день IT»
  • тарифний план «3G Старт IT» з оплатою за кожен мегабайт для початку використання 3G Інтернету на найширшій зоні покриття 3G в Україні.

Вартість стартового пакету становить 49 грн. Вартість активації тарифних планів в стартовому пакеті 0 грн.

Стартовий пакет «3G Інтернет» можна придбати в інтернет магазинах Розетка, Портатив і Стилус, а також у торговельній мережі «Цитрус Дискаунт».

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Phone: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.