«Інтертелеком» пропонує 3G інтернет абонентам GSM операторів України
  
Company: Інтертелеком
Національний 3G оператор «Інтертелеком» запустив у продаж сертифікований двостандартний смартфон Huawei Ascend P6-C00 в Центрах обслуговування абонентів.

Головною особливістю нової моделі є наявність другої CDMA sim – карти. Для користувача це унікальна можливість об'єднання телефонного номера будь-якого GSM оператора і 3G інтернету «Інтертелеком» на швидкості до 3,1 Мбіт. На відміну 2G технологій, швидкісний 3G інтернет дозволить абонентам мобільних операторів дивитися відео, слухати аудіо, обмінюватися мультимедійним контентом, здійснювати відеодзвінки в реальному часі, не чекаючи завантаження і прив'язуючись до точок доступу Wi-Fi. Завдяки наявності 2 незалежних радіомодулів смартфон працює одночасно в двох стандартах, що дозволяє використовувати пристрій без переривання сервісу.

Крім цього, абоненти можуть скористатися зручним прямим міським номером мережі CDMA для дзвінків по всій Україні, а також за кордоном при використання послуги роумінг «Навколо світу». Таким чином, двостандартний смартфон Huawei Ascend P6-C00 об'єднує всі переваги стільникового зв'язку в Україні.

Купуючи смартфон Huawei Ascend P6-C00, покупці отримають 100 днів безлімітного інтернету в подарунок від «Інтертелеком». Це дозволить почати використовувати 3G інтернет на найширшій зоні покриття 3G в Україні більш ніж у 13 000 населених пунктах.

«Пропонуючи двостандартні моделі смартфонів, ми створюємо компроміс між звичним використанням голосових послуг та гострою необхідністю в високошвидкісному 3G інтернеті на одному пристрої. З допомогою 3G інтернету абоненти отримають якісний доступ до всіх популярних інтернет-сервісів, не відмовляючись від свого телефонного номера GSM оператора» – коментує новинку генеральний директор оператора «Інтертелеком» Борис Акулов.

     

 HuaweiAscend-P6-white.jpg    huawei-ascend-P6-black.jpg

 

 

Технічні характеристики Huawei Ascend P6 (GSM+CDMA)

Huawei Ascend P6 – C00 є багатофункціональним і стильним смартфоном бізнес-класу з відмінними технічними характеристиками. Саме ця модель була представлена як найтонший смартфон у світі. Смартфон має красивий та міцний корпус неймовірної товщини всього 6,48 міліметрів з 4.7 дюймовим IPS-дисплеєм з HD-роздільною здатністю. Тонкий і витончений дизайн смартфону забезпечує комфорт та зручність у використанні. Вага та розміри Huawei Ascend P6-C00 дозволяють з легкістю носити його в будь-якій кишені. Смартфон оснащений надшвидким процесором з частотою 1,5 ГГц, 2 ГБ оперативної пам'яті і працює під управлінням операційної системи Android 4.2.

 

Дисплей

4.7 HD IPS, 1280x720

Процесор

4 ядра
1.5 Ггц

Операційна  система

Android 4.2

Батарея

2000 мАч

Розмір, вага

132.6 мм x 65.5 мм x 6.48 мм
110 гр

Камера

Основна камера 8 Мп
Фронтальна камера 5 Мп

Зовнішні інтерфейси

USB 2.0

Передача даних

Bluetooth 3.0
Підтримка Wi-Fi 802.11b/g/n
Також працює як мобільна точка доступу Wi-Fi
Швидкість передачі даних по каналу CDMA – до 3.1 Мбіт/с

Пам'ять

ROM: 16 Гб
RAM: 2 Гб

Особливості

Оснащений датчиками світла і нахилу, а також компасом і володіє функціями AirSharing, Dolby Digital Plus і DLNA.

 

При рівних характеристиках даний смартфон вдвічі нижче за вартістю, ніж у інших виробників. Акційна вартість Huawei Ascend P6–C00 в роздрібній мережі Інтертелеком всього від 1999 гривень при підключенні на контракт. Придбати смартфон за вільною ціною можна за 3999 грн.

Смартфон Huawei Ascend P6–C00 доступний в білому та чорному колірних рішеннях.
 

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Phone: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.