Подарунки від «Інтертелеком» продовжуються!
  
Company: Інтертелеком

Вже з 2 червня ви можете виграти багато цінних призів, взявши участь у новому конкурсі від національного CDMA оператора «Інтертелеком» і компанії Huawei, світового лідера в галузі інформаційно-комунікаційних технологій.

Зайдіть на сайт www.smartphone.ua у розділ «Конкурси». Все, що потрібно зробити для перемоги – зняти фото, на якому учасник буде тримати в руках плакат з текстом «Я хочу Huawei P6 від «Інтертелеком» та надіслати його на e-mail smartphone.intertelecom@gmail.com разом зі своїм прізвищем, ім’ям та по батькові, а також номер мобільного телефону.

В рамках конкурсу ви можете виграти 2 смартфони Huawei Ascend P6 (GSM+CDMA) з підключенням до оператора «Інтертелеком» і безлімітним 3G інтернетом на 100 днів. Період дії конкурсу з 2 по 12 червня 2014 року.

Оголошення результатів відбудеться 13 червня 2014 року. Переможець буде визначений за допомогою незалежного ресурсу random.org.

   

 HuaweiAscend-P6-white.jpg    huawei-ascend-P6-black.jpg

Також на учасників чекають призи: роутери Huawei для використання 3G інтернету від «Інтертелеком», флеш-накопичувачі, пам’ятні сувеніри та грошові бонуси на додаткові послуги.

Детальну інформацію можна знайти на сайті www.smartphone.ua 2 червня і на сторінках компанії «Інтертелеком» у соціальних мережах Facebook і ВКонтакте.

Беріть участь і перемагайте! Удачі!

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Phone: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.