«Інтертелеком» склав рейтинг найпопулярніших країн для подорожей серед своїх абонентів
  
Company: Інтертелеком

У кінці 2013 року оператор «Інтертелеком» розширив можливості спілкування за кордоном вигідною пропозицією – роумінг-картою «Навколо світу».

Для абонентів оператора послуга роумінгу стала доступна в 165 країнах світу. При цьому в 125 країнах світу можна здійснювати безкоштовні вхідні дзвінки. Вартість вихідних дзвінків – від 3,48 грн. за хвилину.

З приходом літніх відпусток відзначається підвищений попит на дану послугу, а також спостерігається позитивна динаміка роумінг-трафіку.

Рейтинг найпопулярніших країн для подорожей серед абонентів «Інтертелеком» очолює Туреччина. За 2 квартал 2014 р. частка дзвінків з цієї країни становить 25%, а в червні роумінг-трафік досяг максимального показника – 38%. Це й не дивно, саме в літній період в Туреччині найкраща погода для розслаблюючого відпочинку на морському узбережжі.

Друге місце за популярністю зайняла Польща, на яку за підсумками 2 кварталу 2014 припадає 12% роумінг-трафіку.Також традиційно залишаються популярними країни Західної Європи, такі як Греція, Німеччина, Угорщина, Нідерланди, а також Росія. На неї припадає 10% роумінг-дзвінків.

reiting-stran-roaming-ua.PNG

* Рейтинг найпопулярніших країн для подорожей серед абонентів оператора «Інтертелеком». Cреднее значення за 2 кв 2014 р.

Абоненти компанії «Інтертелеком» можуть вільно подорожувати з роумінг-картою «Навколо світу», яка дозволяє їм економити на дзвінках за кордоном, при цьому відпочивати комфортно та з задоволенням. З роумінг-картою «Навколо світу» телефонний номер «Інтертелеком» зберігається.

Скористатися роумінг-картою «Навколо світу» можуть нові та існуючі абоненти голосових тарифних пропозицій «Інтертелеком». Для використання роумінг-карти необхідний телефон стандарту GSM з підтримкою SIM і Micro-SIM карт.

Вартість роумінг-карти – 50 грн. Придбати роумінг-карту «Навколо світу» можна в Центрах обслуговування абонентів «Інтертелеком» або через сайт оформивши онлайн заявку.

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Phone: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.