«Інтертелеком» розширює лінійку тарифних планів для смартфонів
  
Company: Інтертелеком
«Інтертелеком» розширює тарифну лінійку для користувачів смартфонів новими тарифами «Смартфон 40» і «Смартфон 60» для активного використання 3G інтернету та прямого міського номеру.

Оператор «Інтертелеком» пропонує використовувати всі можливості високошвидкісного 3G інтернету на найширшій території покриття 3G в Україні, здійснювати дзвінки на міські номери та на мережі інших операторів на максимально вигідних умовах.

В оновленій лінійці, абонентам пропонуються тарифні плани з різним передплаченим об'ємом мегабайт, безкоштовними хвилинами на прямі міські номери, а також на номери інших операторів зв'язку України.

Смартфон 40 – оптимальний тариф зі щомісячним нарахуванням 500 МБ на швидкості до 3.1 Мбіт/с. Також в тарифному плані включена вигідна пропозиція для спілкування – 1000 безкоштовних хвилин на місцеві міські номери та безкоштовні дзвінки всередині національної мережі «Інтертелеком».

Смартфон 60 – тариф для активних користувачів смартфонів зі щомісячним нарахуванням 1000 безкоштовних МБ на швидкості до 3.1 Мбіт/с. Пакетні умови також передбачають 3000 безкоштовних хвилин на місцеві міські номери та необмежену кількість безкоштовних дзвінків в мережі «Інтертелеком». Крім того, додатково нараховується 50 безкоштовних хвилин для дзвінків на номери інших операторів.

Підключайтеся до тарифних планів «Смартфон 40» або «Смартфон 60» і придбайте ультратонкий двостандартний смартфон Huawei Ascend P6-C00 за спеціальною акційною ціною – від 2399 грн. Отримуйте 100 днів безлімітного інтернету до 3.1 Мбіт/с в подарунок!

Нові тарифні плани «Смартфон 40» і «Смартфон 60» доступні для підключення в Центрах обслуговування абонентів, а також у офіційних дилерів оператора.

 

 

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Phone: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.