Безпроводовий «Домашній інтернет» став доступнішим
  
Company: Інтертелеком
Підключайте «Домашній інтернет» від «Інтертелеком» та отримайте безлімітний доступ на швидкості 512 Кбіт/с від 39 грн.

Новий тарифний план «Домашній інтернет 512 Кбіт/с» стане оптимальним рішенням для користувачів, яким важливий стабільний доступ в інтернет за доступною ціною.

Пошук інформації для роботи і навчання, перегляд коротких відеороликів, спілкування в соціальних мережах – все це зможе забезпечити вам доступний за вартістю тариф «Домашній інтернет 512 Кбіт/с».

Розмір абонплати в рамках нового тарифного плану залежить від регіону і становить від 39 до 59 грн/місяць. Дізнатися про вартість підключення тарифу в вашому регіоні можна тут.

Оформити заявку на підключення тарифного плану «Домашній інтернет 512 Кбіт/с» можна на нашому сайті, а також у всіх регіональних відділеннях компанії.

Абонентам, яким необхідний інтернет-доступ на більш високій швидкості – від 1 до 3 Мбіт/с можуть вибрати інший варіант безлімітного тарифу для необмеженого доступу в інтернет.

Карта покриття технології WI-FI для організації домашнього інтернету.

 

 

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Phone: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.