«Фаворити Успіху» logo Обирай Фаворитів Успіху – 2015!
© FAVOR.com.ua
 
Обирай Фаворитів Успіху – 2015!
  

Прихід осені — це не тільки початок ділового сезону та навчального року, а й вирішальний етап конкурсу «Фаворити Успіху», який визначає найбільш бажані споживачами торгові марки товарів та послуг, а також імена найяскравіших виконавців української сцени.

Як відомо за методикою конкурс «Фаворити Успіху» проводить опитування громадської думки щоквартально, постійно відслідковуючи динаміку змін в уподобаннях суспільства. Тому, якщо ви ще не вказували в III кварталі свої улюблені торгові марки — зараз саме час взяти участь у голосуванні, щоби додати свій внесок у визначення Фаворитів Успіху — найкращого вибору українців у 2015 році!

ГолосуванняФаворитів визначаєте саме ви!
Вкажіть найкращий вибір!

В даний момент в конкурсі представлені 550 номінацій, кожна з яких є категорією ринку товарів чи послуг. Рейтинг популярності та довіри до торгових марок будується по відношенню до всіх учасників ринку без винятку. Таким чином в кожній категорії визначаються переможці рейтингу — Фаворити Успіху — найкращий і найбільш рекомендований вибір 2015 року.

А кращі з найкращих, хто не тільки зуміє завоювати серця і довіру споживачів, стати визнаним №1 у своїй категорії, але і побажає поділитися своїм тріумфом з громадськістю — будуть відзначені на майбутній щорічній церемонії нагородження.

Медаль «Фаворит Успіху – 2015» >------------------->

Ви регулярно стикаєтеся з необхідністю зробити вибір? Яким торговим маркам продуктів харчування, та напоїв ви віддаєте перевагу? Чи робите покупки в мережевих гастрономах або будівельних супермаркетах? На яких автозаправках купуєте паливо для своєї машини? Слухаєте радіо? Дивитесь телевізор, читаєте журнали і газети? Якими Безрецептурними фармпрепаратами лікуєтеся від застуди, захищаєтеся від грипу та кашлю, якими вітамінами зміцнюєте здоров’я? Який виробник смартфонів на ваш погляд найкращий? Який цифровий гаджет придбаєте при нагоді, і яка модель автомобилю найбільш вдало відповідає своєму класу і вашому смаку? Якому банку ви довіряєте свої заощадження? Чий голос і пісні якого музичного колективу ви знаходите найталановитішими?

Найактивніші учасники голосування, які вказали свої уподобання в сотні або більше номінаціях, потрапляють на дошку пошани, а також беруть участь у розіграшах призів, отримують безкоштовні запрошення на щорічне святкове шоу нагородження Фаворитів Року.

https://favor.com.ua/news/24700.html