Анжеліка рудницька тепер співає народні пісні?
  
Останнім часом Анжеліка Рудницька привчила нас до того, що вона – викладач, науковець, ініціатор майстер-класів і благодійних акцій, художниця, яка представляє (завдяки своїм фантастичним художнім полотнам) Україну у світі. Нам усім вже почало здаватися, що Анжеліка принципово ігнорує музичні тусовки, фестивалі й взагалі музику.

Але цього літа Рудницька подарувала своїм шанувальникам новий трек – українську народну пісню «Ой ходила дівчинонька» у сучасній версії.

– Спонукали мене записати цю пісню, яку люблять на українському Поліссі, Оксана Пекун і Володимир Коваленко. Я готувала її для телепроекту «Фольк-мюзік», – розповідає Анжеліка. – Але після виконання «Ой ходила дівчинонька» на фестивалі «Трійця у Мамаєвій Слободі, я зрозуміла, що пісня подобається і її треба відпускати в люди. Рада, якщо вона вам сподобається у новій обробці. Ще більше буду щаслива, якщо ця симпатична лірично-іронічна пісня повернеться в обіг народної музики, яку із задоволенням співають у родинному колі й на різноманітних акціях.

Аранжування пісні зробив Микола Павлов. Пісня вже готова розлітатися до радіостанціях, інтернету і концертах.

Запрошуємо прослухати і поділитися своїми враженнями!

http://rudnytska.com/news/index.php?nma=news&fla=stat&cat_id=1&nums=407

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте