Оновлений інтернет магазин алкоголю «Світ Напоїв»
  
Автор:

Усім іноді хочеться побалувати себе незвичайним алкоголем. Ще недавно купити такі продукти в Україні було не кожному по кишені. Сьогодні широкий асортимент напоїв доступний усім. Спеціально для вас ми оновили сайт нашого інтернет-магазину «Світ Напоїв».

Робити покупки тепер стало ще зручніше. Новий сайт розробляли висококваліфіковані спеціалісти з урахуванням усіх потреб наших покупців. Ми постаралися зробити усе, заради того щоб нова версія сайту була справді зручною для наших покупців. Насамперед ми покращили систему пошуку, навігацію, та оновили дизайн. Усе це спрямовано на те, щоб ви отримували від покупок у «Світі Напоїв» лише позитивні емоції та задоволення

«Світ Напоїв» пропонує широкий асортимент алкогольних напоїв, в якому кожен поціновувач знайде щось на свій смак. Вам більше не доведеться витрачати дорогоцінний час, відвідуючи спеціалізовані магазини в пошуках улюбленого алкогольного бренду.

Ми відповідаємо за якість кожного товару в нашому онлайн-каталозі. Всі представлені тут алкогольні напої мають сертифікати якості і відповідні документи.

Ми пропонуємо лише якісний та оригінальний алкоголь. Група компаній «Світ Напоїв» працює на українскому ринку понад 20 років. Асортимент нашої мережі магазинів налічує понад тисячу найменувань товару в усіх цінових категоріях.

У нашому магазині ви можете знайти безліч напоїв від економ-класу до елітної алкогольної продукції, ексклюзивних чи колекційних пропозицій з усього світу.

Зокрема в інтернет магазині «Світ Напоїв» ви можете придбати такі напої як:

  • Коньяки «Тиса», коньяк «Барон Отард», грузинські коньяки «Асканеллі», вірменські коньяки «Армаді» та «Тигран»;
  • Власна марка подарункової горілки преміум-класу «Золото Полуботка», традиційна українська горілка «Зернова рецептура», горілка «Львівська», «Лемберг», «Преміум Львівська», «Президентський Стандарт», горілка «Finlandia» та французька горілка «Gray Goose»;
  • Ром «Bacardi», віскі «Jack Daniel’s», віскі «Scottish Collie», текіла «Messicano», самбука «Italica», віскі «Dewar’s» та «William Lawson’s», джин «Bombay Sapphire», Віскі «Jim Beam»;
  • Вина «Martini Asti», «Casa Veche», «Чізай», «Тамада», «Сарторі», «Адаманті», «Шато Мухрані», «Старий Тбілісі», «ЛяФеста», вина «Посада Дель Рей» та іспанські вина «Toro Rojo»;
  • Вермути «Martini», лікери «Старий Талін», лікер «Brogans», лікери «BAN»;


Сподіваємося ми не дарма зробили величезну роботу і Вам буде зручніше приємніше і комфортніше робити покупки на нашому сайті!


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(1)
id166088-Виталий Горн Виталий Горн
Я понимаю, что алкоголь должен быть качественным, поэтому покупаю у лучшего поставщика. Вот тут заказал на праздники водку в паках spirt-96.com/category/vodka/ Это вышло недорого, а еще и за доставку я буду не переживать, паки практичнее чем стекло и дешевле, ведь легче. В этом магазине большой выбор фирменного алкоголя, который отличается своим качеством.
или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте