Новий ресторан «Фляшка Кляйна» у Львові
  
Автор:

В затишному львівському дворику, на проспекті Свободи знаходиться ресторація відомого німецького науковця. Звуть його — Фелікс Кляйн. За все життя у Кляйна було три пристрасті: точні науки, кулінарія та алкоголь. Усі вони поєднались у ресторації «Фляшка Кляйна».
Тут і класичні німецькі ковбаски, європейські страви, перероблені на німецький лад, прекрасні авторські коктейлі та навіть авторське пиво, виготовлене на замовлення ресторації!


Концепт закладу побудований на ідеї доступних напоїв (за цінами магазинів), до кожного з яких пасує своя страва з меню. Наприклад, з шоколадним лікером дуже смакує десерт з вершками, морозивом та шоколадом, а з червоним сухим — страви з мангала. Про такі «пари» вам розкажуть кельнери.

Влітку є можливість посидіти на терасі в дворику. Навіть у дощовий день. Заклад захищений від шуму центра міста і сторонніх очей. Тому, якщо хочеться перевести подих після насиченого дня чи просто відпочити, — Фелікс Кляйн запрошує до себе.

А ще час від часу у Фляшці Кляйна проходять тематичні алкогольні вечори, де можна приготувати коктейль, взяти участь у вікторині чи просто повеселитись у добрій компанії.


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте