«Фавориты Успеха» logo Нам пишут (жесть!)
© FAVOR.com.ua
 
Нам пишут (жесть!)
  

В письме небыло никаких пометок о конфеденциальности, поэтому просто не могу удержаться чтобы не сунуть этот шедевр в блог, эта жесть просто рвёт меня на куски!! %))


Доброго дня. Я представник приватного підприємства «*******» у місті **********, ********* області. Наше підприємство за віддану працю, надання послуг високої якості нашим городянам, хотіло б відзначити керівника ВАТ «**************» ****************. Повідомте будь-ласка чи це можливо і що для цього треба. Обіцяємо будь-яке сприяння.

Дякую.
З повагою, ***********, представник ПП «*************»


Ответ:

Шановна пані **********, доброго дня,

Дякуємо Вам за лист. В першу чергу, просимо Вас уважно ознайомитися з методикою конкурсу «Фаворити Успіху» за адресою http://www.favor.com.ua/method/.

Якщо Ви ознайомитесь з методикою, а також місією та принципами конкурсу «Фаворити Успіху» на http://www.favor.com.ua/press/1931.html, Ви звернете увагу на те, що, по-перше, нагородою конкурсу відзначаються тільки відомі торгові марки, які стали лідерами ринку завдяки підтримці та довірі споживачів, або зірки українського шоу-бізнесу. (Якщо пан *********** є відомим співаком, або ведучим шоу-програм, або зіркою шоу-бізнесу в іншому сенсі, ми додамо його ім’я до номінантів блоку шоу-бізнес 2011 року.) По-друге, переможців обираюсь українські споживачі та експерти на підставі масштабного рейтингового дослідженя протягом всього року. Організатори ніяк не можуть сприяти на свідомий вибір респондентів і не визначають переможців самостійно.

--
Дякуємо,
Організатори конкурсу «Фаворити Успіху»
тел. (044) 592 82 67(8)
http://www.favor.com.ua
 


А вообще, грустно... Это ярко свидетельствует об отношении к некоторым наградам и честности-объективности большинства подобных мероприятий вообще :(

https://favor.com.ua/ru/blogs/3326.html