22 февраля 2021 г.
  
Автор:

Оздоблювання інтер’єру власної оселі це захоплюючий та приємний процес, бо в решті решт кожен власник отримує приміщення, яке зроблене за його власними побажаннями. В такому разі будинок чи квартира набувають тих самих рис, які притаманні й самому власнику. Люди з романтичним складом характеру оздоблюють своє приміщення з підвищеним рівнем комфорту, тому насичують інтер’єр великою кількістю декору, текстилю та інше. А от прагматичні люди навпаки намагаються зробити інтер’єр, який буде мати аскетичний та спрощений вигляд, такі власники пильнують за функціоналізмом та не потребують зайвих речей, що не мають певного призначення. Якщо у власника квартири чи будинку не вистачає часу, або він не впевнених у своїх силах, що самостійно зможе впоратися з дизайном інтер’єру, він може звернутися до справжніх професіоналів https://vio-design.kiev.ua , які облаштують приміщення за смаком замовника.

Зверніться до Майстерні дизайну ViO-design, щоб отримати:

  • Пораду та професійну консультацію. На початковому етапі співпраці з дизайнером визначаються всі побажання замовника стосовно майбутнього приміщенні. Обговорюється стилістика, вимоги до планування, бажані кольори та матеріали. Дизайнер надає консультацію що до матеріалів та кольорів, притаманних до обраного архітектурного стилю, проінформує про нові тенденції або оригінальні рішення в оздоблюванні та переплануванні квартири або будинку.
  • Професійну розробку планувального рішенні. На цьому етапі проводяться обміри приміщення, розробка планування та розташування меблів з урахуванням побажань власника. Надаються аргументовані поради що до перепланування, можливі варіанти, які найкраще підійдуть для цього конкретного приміщення та вашої родини. Замовник отримає розроблений план приміщення з дотриманням всіх нормативів та ергономічних вимог.
  • 3d візуалізацію. Графічне відображення дизайн-проекту вашого приміщення, на якому можна побачити, який вигляд буде мати квартира або дім по завершенні ремонтних робіт. Цей етап має мету вдосконалити ваш інтер’єр, довести його до ідеального стану.
  • Креслення для будівельників. Технічна документація, яку розробляють конструктори в Майстерні дизайну ViO-design, допоможе реалізувати задумане дизайнером. Всі матеріали, необхідні для ремонтних робіт входять до складу пакету конструкторської документації.

Повну інформацію стосовно того, як відбувається співпраця замовника з дизайнером, дізнатися повний склад дизайн-проекту, вартість послуг з дизайну інтер’єру можете отримати за телефоном студії дизайну

+38 095 875 91 90


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(2)
id181722-Олька Маслова Олька Маслова
Дизайн інтер’єру завжди був для мене важливою частиною створення затишного простору вдома. Обравши для себе стиль інтер’єру, я вирішив довірити цю відповідальну справу професіоналам. Співпраця з дизайн-студією елітних інтер’єрів NSDgroup у Києві виявилася найкращим вибором. Виконали дизайн трикімнатної квартири в Києві nsdgroup.com.ua/uk/dizajn-3-h-komnatnoj-kvartiry/
вдало поєднали мої ідеї зі своїм власним талантом, створюючи простір, де я відчуваю справжню гармонію та комфорт. Професійний підхід та індивідуальний підхід до кожного клієнта роблять співпрацю з NSDgroup найкращим досвідом дизайну для мене.
id182361-Сав Савыч Сав Савыч
Які основні переваги співпраці з професійною дизайнерською студією? Як довго зазвичай триває процес створення дизайн-проекту? Які фактори впливають на вартість послуг у сфері дизайну інтер’єру?
или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте