Denopsy 14 mg Tablet | Natco Teriflunomide | Generic Multiple Sclerosis Medicine
  
Автор:

Buy Denopsy 14 mg Tablet Online

  • Фірмове найменування: Denopsy (Generic AUBAGIO)
  • Діюча речовина: терифлуномід
  • Компанія-виробник: Natco Pharma Ltd.
  • Міцність: 14 мг
  • Лікарська форма: Таблетка
  • Розмір упаковки: 30 таблеток в 1 упаковці

Denopsy 14 mg, також відомий як generic teriflunomide, є імуномодулятором з протизапальними властивостями. Це пероральний препарат, який приймають один раз на день для лікування рецидивуючого-ремітуючого розсіяного склерозу (RRMS). У людей з рецидивуючо-ремітуючим РС виникають напади нових і старих симптомів, це називається рецидивом. Близько 85% людей з розсіяним склерозом мають діагноз RRMS. Метою прийому таблетки Денопсі терифлуномід 14 мг є:

✔️ уповільнює прогресування розсіяного склерозу
✔️ мінімізувати симптоми під час загострень або спалахів РС
✔️ Покращує фізичні та розумові функції

Цей препарат призначають клініцисти, які мають досвід діагностики та лікування РС. Якщо ви хочете придбати його в Інтернеті, ви можете придбати цей препарат від розсіяного склерозу в нашому медичному магазині. Ціна Denopsy 14 мг в Індії @Drugssquare більш доступна. Безпечний платіж. Захист покупця. Швидка доставка. 24*7 Live Chat. Якісні продукти.

Як приймати таблетки Денопсі 14 мг – шлях/спосіб застосування

➡ Звичайна доза становить 1 таблетку один раз на добу, запиваючи склянкою води. Його можна приймати в будь-який час доби. Однак якщо ви завжди будете приймати ліки в один і той же час щодня, це допоможе вам запам’ятати це.
➡ Denopsy 14 мг можна приймати з їжею або без їжі.
➡ Якщо ви забули прийняти таблетку, просто прийміть наступну дозу наступного дня, як зазвичай. Щоб компенсувати пропущену дозу, не приймайте подвійну дозу. Якщо ви регулярно пропускаєте дози, вам слід поговорити зі своїм лікарем, щоб знайти найкраще рішення.
➡ Ліки приймають щодня на регулярній основі, поки ви та ваш лікар не вирішите, що настав час припинити.

Протипоказання

Дуже важливо повідомити свою команду з РС, якщо у вас є проблеми зі здоров’ям або ви використовуєте будь-які інші ліки. Denopsy 14 мг (терифлуномід) може бути неприйнятним, якщо у вас є наявні захворювання, включаючи серйозні проблеми з печінкою, серйозні проблеми, що впливають на імунну систему (наприклад, СНІД), і значні проблеми, що впливають на кістковий мозок або знижену кількість клітин крові (наприклад, анемію, лейкопенію, нейтропенія або тромбоцитопенія).

Зачаття та вагітність

Ви не повинні завагітніти під час прийому цього препарату від розсіяного склерозу. Таблетка Денопсі 14 мг може залишатися у вашій крові протягом тривалого часу, можливо, до 2 років після припинення лікування.

Жінки дітородного віку повинні використовувати ефективний метод контрацепції під час лікування та протягом двох років після відміни терифлуноміду. Згідно з невеликим недавнім дослідженням, терифлуномід був виявлений у жінки в низьких рівнях у чотирьох з десяти пар, де хлопець приймав ці ліки. Це говорить про те, що денопсійний терифлуномід може передаватися в спермі. Чоловіки, які приймають цей препарат, повинні використовувати бар’єрні методи контрацепції під час лікування та протягом двох років після припинення.

Якщо ви завагітніли під час застосування Денопсі 14 мг, негайно припиніть його прийом та повідомте свого лікаря. Також повідомте лікаря, якщо ви хочете завагітніти протягом 2 років. У цьому випадку вони можуть почати терапію, щоб швидко видалити ліки з вашої системи.

Годування груддю

Немає досліджень щодо застосування таблеток Денопсі 14 мг при грудному вигодовуванні. Оскільки інформації бракує, а препарат має здатність пригнічувати імунну систему, його не рекомендується застосовувати під час годування груддю.

Вживання алкоголю

Один із найсерйозніших ризиків, пов’язаних із застосуванням Денопсі 14 мг терифлуноміду, пов’язаний із ураженням печінки, і вживання алкоголю може збільшити цей ризик. Зазвичай рекомендується обмежити споживання алкоголю або повністю утриматися від вживання.

Ваш лікар проводитиме аналізи печінкових ферментів перед початком лікування та періодично протягом перших шести місяців лікування. Ви повинні поговорити зі своїм лікарем про особистий ризик проблем з печінкою та про те, чи безпечно вживати алкоголь. Якщо ви все-таки вживаєте алкоголь під час прийому цього препарату від РС і маєте ознаки проблем з печінкою, вам слід негайно звернутися до лікаря. Ці ознаки включають:

→ Нудота
→ Блювота
→ Втома
→ Пожовтіння шкіри або білок очей
→ Втрата апетиту
→ Темна сеча
→ Біль у шлунку

Оцінка перед лікуванням

Перед початком цього загальних ліків від розсіяного склерозу вам слід здати аналізи крові, щоб виміряти кількість клітин крові та перевірити функцію печінки. Також буде перевірено ваш артеріальний тиск. Оскільки Денопсі 14 мг не можна приймати під час вагітності, жінкам дітородного віку можна запропонувати тест на вагітність.

Оцінка під час лікування

Після того, як ви розпочали терапію, ви будете здавати аналізи крові кожні 2 тижні протягом перших 6 місяців і кожні 8 тижнів після цього для оцінки функції печінки. Під час терапії регулярно перевірятимуть артеріальний тиск і кількість клітин крові.

Зв’яжіться з нами – найкраще обслуговування клієнтів @Drugssquare Pharmacy

Щоб отримати додаткову інформацію, надішліть нам електронний лист (info@drugssquare.com) або зателефонуйте/WhatsApp (91-9958550955), і наша команда підтримки зв’яжеться з вами найближчим часом.


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте