Приватна виробнича компанія «Вибір» – високоякісні кормові добавки для тварин
  
Автор:

Компанія «Вибір» є надійним постачальником кормових добавок для сільськогосподарських тварин і птахів. Сьогодні ми допомагаємо сільськогосподарським підприємствам будувати успішний бізнес, пропонуючи їм високоефективні та якісні кормові добавки, які підвищують показники продуктивності тварин, забезпечують збереження поголів’я, збільшують вихід м’яса, покращують показники якості та є незамінними для забезпечення гарного здоров’я.

Ми надаємо кормові добавки для сільського господарства, кормові добавки для птахів, кормові добавки для свиней, кормові фосфати, а також вітаміни для тварин у будь-якій кількості в залежності від потреб наших клієнтів.

Кормові добавки значно підвищують рівень імунітету і запобігають розвитку багатьох захворювань. Їх можна вводити в раціон тварин з будь-якого віку, кормові добавки будуть позитивно впливати на динаміку зростання, забезпечать стабільний набір маси і поліпшать генетичний потенціал тварин і птахів.

Великий вибір кормових добавок для сільськогосподарських тварин та птахів Ви знайдете на нашому сайті https://vybor.in.ua


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(2)
id175398-Алина Соболева Алина Соболева
Купую добавки кормові для курей athcompany.ua/katalog/ptahivnyctvo/ в ATH Company. Якість продукції тут найкраща, повністю натуральна продукція та збалансоване харчування для активного зросту тварин та птахів. Дивіться в каталозі весь асортимент. При необхідності тут отримаєте повну інформацію та рекомендації щодо годування. Компанія швидко доставляє замовлення Україною.
Flaster Flaster
Дякую. Саме це для мене зараз актуально.
или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте