Замовити КЕП (кваліфікований електронний підпис)
  
Автор:

Колеги, допоможіть, будь ласка! Я хочу замовити КЕП для своїх потреб. Чи можете ви порадити надійний сервіс для цього? Що важливо враховувати при виборі? Чи може хтось має власний позитивний досвід у цьому питанні?


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(5)
id175398-Алина Соболева Алина Соболева
У сервісі Вчасно.КЕП дуже легко отримати кваліфікований електронний підпис. Цей сервіс надає зручну платформу для реєстрації ЕЦП. На сайті Ви можете ознайомитись із переліком документів, які використовуються для отримання ЕЦП, а також детальною інструкцією щодо надання та використання електронного підпису cap.vchasno.com.ua/ . Миттєво підписую документи за 1 клік у мобільному застосунку, підтверджуючи за допомогою біометричних даних (Face ID або відбитка пальця).
id186569-Олег Сазонов Олег Сазонов
Я також вивчаю та хочу зрозуміти, чи є переваги у такого підпису.
47KARAT 47KARAT
Для бізнесу рекомендовані КЕП з розширеними функціональними можливостями, наприклад, КЕП на рівні організації. Вони дозволяють підписувати документи від імені компанії і мати більше функцій управління. Так, звісно, можна замовити КЕП онлайн у сервісі depositsign.com Вам потрібно буде пройти кілька простих кроків та надати необхідні документи. Немає потреби приходити особисто, що дуже зручно. Я також хочу відзначити, що їхній клієнтський сервіс дуже ввічливий та відповідальний, тож у вас не виникне непорозумінь. Маю досвід співпраці з ними.
Отредактировано автором,
Masyanya12 Masyanya12
Дякую за рекомендацію, це дуже корисно! А чи можливо замовити КЕП у сервісі DepositSign онлайн? Чи потрібно приходити особисто до них? Буду вдячний за більш об’ємну інформацію.
47KARAT 47KARAT +1
Звісно, я можу порекомендувати сервіс DepositSign. Вони мають гарну репутацію та великий досвід у цій справі. Окрім цього, їхні ціни конкурентоспроможні, і підтримка завжди готова надати допомогу. Рекомендую звернутися до них.
Отредактировано автором,
или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте