Насіння чіа: користь та шкода для організму
  
Автор:
Це один із популярних суперфудів. Його люблять прихильники нутріціологи та модні блогери.
 Разом з експертами розуміємо, в чому користь та шкода насіння чиа та які смачні страви можна з ними приготувати.
Популярний суперфуд містить рослинний білок, клітковину, омегу-3, магній,
кальцій, фосфор. Можна поєднувати насіння з молочними продуктами, готувати пудинги та смузі.
Корисні елементи у складі чиа впливають на здоров'я людини.
Вони відновлюють роботу шлунково-кишкового тракту, регулюють рівень холестерину в крові, покращують стан шкіри та волосся.
Придбати суперфуд можна в аптеці або спеціалізованих магазинах, наприклад, тут https://korisno.com.ua/nasinnya .
Як правило, там ретельно стежать за термінами придатності та умовами зберігання.


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте