Будівництво елеваторів - запорука збереження врожаю
  
Автор:

Будівництво елеваторів під ключ

Ми виконуємо будівництво елеваторів, а також супутніх функціональних об’єктів за вигідною ціною. Замовляйте будівництво елеваторів під ключ – від проектування об’єкта до здачі в експлуатацію.

Наша компанія займається виготовленням та монтажем металоконструкцій в Україні. Тісно співпрацюємо із підприємствами агропромислового комплексу країни.

ТЕХНОЛОГІЯ БУДІВНИЦТВА ЕЛЕВАТОРІВ

Ми здійснюємо повний комплекс будівельних робіт на підприємстві агропромислового комплексу, закупівлю та монтаж елеваторного обладнання, послуги з автоматизації зернових терміналів. Елеватор є об’єктом АПК, побудованим з урахуванням передових технологій та встановлених вимог безпеки. Елеваторний комплекс включає повністю автоматизовану структуру технологічних та інженерних систем для ефективного вирішення завдання правильного зберігання, якісної переробки зерна та насіннєвого фонду сільськогосподарських культур. роботи та чітким розумінням агропромислової специфіки. Проект є дорогим, тому важливо залучити до розробки команду проектувальників, інженерів, конструкторів та інших профільних фахівців. У нашому штаті є кваліфіковані кадри для створення технічно складних проектів з дотриманням узгодженого кошторису та введення об’єктів в експлуатацію в обумовлений термін.

Будівництво елеваторів під ключ охоплює кілька етапів:

  1. Розробка технічного завдання. Відбувається з урахуванням вимог щодо конкретного об’єкта – місце розташування елеватора, віддаленість від житлових масивів, джерела та носії тепла, особливості прокладання інженерних комунікацій, види сільськогосподарської продукції, що підлягає зберіганню, сушінню та переробці.
  2. Вибір елеваторного обладнання. На цьому етапі складаємо план розміщення зернопереробного обладнання та техніки, створюємо технологічну схему та готуємо техніко-економічне обґрунтування використання на елеваторі. На собівартість будівництва об’єкта впливає ціна елеваторного обладнання в залежності від виду, заводу-виробника, марки, продуктивності. геодезичних та геологічних даних. Інформація необхідна для вибору типу фундаменту під конкретні ґрунти, залежно від ґрунтової стійкості. Відбувається розробка систем пожежної безпеки з урахуванням нормативів та вимог.
  3. Підготовка майданчика та закладка фундаменту. Одночасно виконуються роботи з встановлення силових трансформаторів, розподільних шаф, прокладання комунікаційних систем, кабелів та труб.
  4. Будівництво об’єкту та пусконалагоджувальні роботи. На своєму заводі виготовляємо металоконструкції, що застосовуються як каркас споруди. Габарити залежить від проектних розмірів елеватора. Виконуємо монтаж несучих стін, покрівлі, внутрішніх перегородок, проводимо пуско-налагоджувальні роботи та тестування обладнання.

Фінальним етапом є здавання об’єкта в експлуатацію замовнику. Ми даємо гарантії, що побудуємо новий елеватор з дотриманням графіка та кошторису будівництва, чинних норм та вимог.

ПРОЕКТУВАННЯ ЕЛЕВАТОРІВ

Маючи великий досвід у сфері будівництва різних об’єктів, ми впевнені, що проектування елеваторів – найважливіше завдання. Від грамотно складеного проекту залежить майбутній результат Вашого бізнесу в аграрній галузі. Щоб якісно виконати технічне завдання клієнта, наші фахівці виїжджають на місце будівництва, вивчають особливості території та елеваторне обладнання, яке є. При складанні проекту враховуються всі запити клієнта та ряд важливих нюансів:

  • особливості земельної ділянки (розташування, ґрунт);
  • близькість транспортної інфраструктури та комунікацій;
  • обсяги фінансування майбутнього об’єкта;
  • економічно обґрунтований перелік обладнання;
  • тип та місткість зерносховища;
  • гнучкість та компактність технологічних рішень.

Управління процесом будівництва здійснює досвідчений керівник, який добре знайомий зі специфікою роботи. Спеціаліст координує дії суміжних організацій-субпідрядників та виступає нашим представником як генпідрядник будівництва.

Залежно від технічних та експлуатаційних особливостей, оснащеності обладнанням, обсягів зберігання та обробки зерна елеваторні споруди можуть сильно відрізнятися за вартістю. Ретельний аналіз багатьох аспектів командою фахівців дозволяє оцінити майбутні витрати та оптимізувати витрати на будівництво ще на стадії проектування об’єкту.

БУДІВНИЦТВО ЕЛЕВАТОРІВ В УКРАЇНІ

Наше підприємство не перший рік працює у сфері агропромислового будівництва. Ми надаємо консультаційну допомогу у виборі найбільш підходящого місця для зведення майбутнього комплексу. Рекомендується побудувати зерносховище поруч із транспортними розв’язками та/або залізничними коліями, але на відстані від житлової зони та прямих конкурентів. Монтаж споруди потрібно доручати тій же компанії, яка розробляє проект. Це виключає грубі помилки під час виконання будівельних робіт. Тоді й відповідальність за будівництво елеватора несе генеральний підрядник в одній особі, а не кілька компаній.

Співпраця з нами дає Вам вигідні переваги:

  • розробка та реалізація економічно обґрунтованого реалістичного проекту ;
  • тісна взаємодія команди фахівців з представниками клієнта;
  • виконання робіт під ключ, включаючи комплектацію елеватора обладнанням;
  • дотримання та випередження графіка будівництва, затвердженого замовником;
  • контроль всіх етапів технологічного процесу – від підготовки ділянки до пусконалагоджувальних робіт.

Наша компанія складе попередній проект нового елеватора за технічним завданням замовника, щоб Ви могли оцінити реальну вартість об’єкта та визначитись із програмою фінансування. Для замовлення послуги будівництва елеватора під ключ залиште заявку на сайті або скористайтеся кнопкою зворотного зв’язку контактом з оператором у чаті. Ми оперативно відреагуємо на запит та призначимо зустріч для узгодження деталей співпраці.


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати