Отримуй подарунки для всієї родини з MILKA
  
Компания: Монделис Украина

Компанія «Крафт Фудз Україна» повідомляє про початок відвантаження Промо-позицій шоколаду MILKA в рамках акції для споживачів «Отримуй подарунки для всієї родини!» орієнтовно з 31 січня 2011 року.

В промо акції беруть участь 12 позицій основного портфелю шоколадної плитки MILKA (90, 95гр), включаючи новинки MILKA Йогурт та Молочний з Білим. Акція триватиме орієнтовно протягом 2 місяців: з 1 березня до 30 квітня 2011.

Кожен учасник має шанс отримати унікальні подарунки від MILKA, які стануть у нагоді для всієї родини: великі ковдри для пікніку, місткі дорожні валізи або ж головний подарунок – сімейний автомобіль. Подарунки розігруватимуться щогодини протягом усього періоду акції.

Для участі в промо акції потрібно:

  1. купити шоколад MILKA
     
  2. відкрити промо-стікер на пакуванні, знайти унікальний код та відправити цей код за допомогою SMS-повідомлення на короткий номер 4121 чи зареєструвати код на промо-сайті www.milkapromo.com.ua.
     
  3. Виграти один з подарунків від MILKA для своєї родини!

Офіційні правила акції будуть розміщені на сайті www.milkapromo.com.ua, скорочену інформацію щодо механіки акції можна буде знайти на промо-стікерах на пакуванні. Додаткова інформація щодо акції надаватиметься за телефоном гарячої лінії 0 800 505 444 протягом усього строку проведення акції.

 
01034 м. Київ
вул. Ярославів Вал, 23
Тел.: +38 (044) 490 13 00,
0-800-507-00-00 (гаряча лінія)
Факс: +38 (044) 490 13 10
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(11)
Анонимный комментатор (*.113.58)
мы тоже покупаем только Милку шок., но все равно это не то, что заграничная Милка, я пробовала немец., шведс. и чешского производства их вкус не сравнить с укр. Но участие в акции принимать будем.
Анонимный комментатор (*.72.69)
дуже вкусный шоколад)))
такого вкуса я ище непробувала)))
дякую милка
id114991-Настя Найдьонова Настя Найдьонова
Найсмачніший шокодад, я насолоджуюся його смаком щодня!!!! Нізащо,ніколи його не проміняю на будь який інший!!!!Мої друзі почали називати мене мілкоман!! Адже я так його обожнюю!!!
Дякую за дивовижний смак!
Отредактировано автором,
Людмила (*.193.2)
Очень вкусный шоколад milka надеюсь выиграть!
Танюша (*.29.107)
мы тоже покупаем только Милку шок., но все равно это не то, что заграничная Милка, я пробовала немец., шведс. и чешского производства их вкус не сравнить с укр. Но участие в акции принимать будем.
PashaKraft PashaKraft к Анониму (*.63.37)
Акція від тм MILKA розпочинається 1 березня!!! з того часу почне працювати портал по прийому кодів!!!!!
По акції АромОксамитовий дім від Якобс Монарх 1 600 000 грн. виграла Миколаєва Т. К. з Одеської області, колишня вчителька, а нині військовослужбовець.
Ще одне: у Крафта завжди все прозоро , це компанія із світовим іменем, і займатися якимись махінаціями під час акцій нам просто немає сенсу ))
Анонимный комментатор (*.63.37)
угую, только www.milkapromo.com.ua/ открывает девственночистую страницу без кнопок. – ни о какой регистрации речи не идет. И вобще неочень прозрачно все у Крафтфудз)
счастливый хозяин Оксамитового будинку где?)
Александр (*.128.124)
Спасибо за вкусный и натуральный шоколад=)
id114950-денис заржицкий денис заржицкий
Вкусно и празднично!
екатерина макогон (*.89.169)
мы очень часто покупаем милку.очень вкусный икаественный шоколад
Ирина (*.118.10)
Самый вкусный и нежный шоколад!Я покупаю его для всей семьи!
или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.