Отримуй подарунки для всієї родини з MILKA
  
Company: Mondelēz Ukraine

Компанія «Крафт Фудз Україна» повідомляє про початок відвантаження Промо-позицій шоколаду MILKA в рамках акції для споживачів «Отримуй подарунки для всієї родини!» орієнтовно з 31 січня 2011 року.

В промо акції беруть участь 12 позицій основного портфелю шоколадної плитки MILKA (90, 95гр), включаючи новинки MILKA Йогурт та Молочний з Білим. Акція триватиме орієнтовно протягом 2 місяців: з 1 березня до 30 квітня 2011.

Кожен учасник має шанс отримати унікальні подарунки від MILKA, які стануть у нагоді для всієї родини: великі ковдри для пікніку, місткі дорожні валізи або ж головний подарунок – сімейний автомобіль. Подарунки розігруватимуться щогодини протягом усього періоду акції.

Для участі в промо акції потрібно:

  1. купити шоколад MILKA
     
  2. відкрити промо-стікер на пакуванні, знайти унікальний код та відправити цей код за допомогою SMS-повідомлення на короткий номер 4121 чи зареєструвати код на промо-сайті www.milkapromo.com.ua.
     
  3. Виграти один з подарунків від MILKA для своєї родини!

Офіційні правила акції будуть розміщені на сайті www.milkapromo.com.ua, скорочену інформацію щодо механіки акції можна буде знайти на промо-стікерах на пакуванні. Додаткова інформація щодо акції надаватиметься за телефоном гарячої лінії 0 800 505 444 протягом усього строку проведення акції.

 
01034 м. Київ
вул. Ярославів Вал, 23
Phone: +38 (044) 490 13 00,
0-800-507-00-00 (гаряча лінія)
Fax: +38 (044) 490 13 10
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(11)
Anonymous (*.113.58)
мы тоже покупаем только Милку шок., но все равно это не то, что заграничная Милка, я пробовала немец., шведс. и чешского производства их вкус не сравнить с укр. Но участие в акции принимать будем.
Anonymous (*.72.69)
дуже вкусный шоколад)))
такого вкуса я ище непробувала)))
дякую милка
id114991-Настя Найдьонова Настя Найдьонова
Найсмачніший шокодад, я насолоджуюся його смаком щодня!!!! Нізащо,ніколи його не проміняю на будь який інший!!!!Мої друзі почали називати мене мілкоман!! Адже я так його обожнюю!!!
Дякую за дивовижний смак!
Modified by author,
Людмила (*.193.2)
Очень вкусный шоколад milka надеюсь выиграть!
Танюша (*.29.107)
мы тоже покупаем только Милку шок., но все равно это не то, что заграничная Милка, я пробовала немец., шведс. и чешского производства их вкус не сравнить с укр. Но участие в акции принимать будем.
PashaKraft PashaKraft to  (*.63.37)
Акція від тм MILKA розпочинається 1 березня!!! з того часу почне працювати портал по прийому кодів!!!!!
По акції АромОксамитовий дім від Якобс Монарх 1 600 000 грн. виграла Миколаєва Т. К. з Одеської області, колишня вчителька, а нині військовослужбовець.
Ще одне: у Крафта завжди все прозоро , це компанія із світовим іменем, і займатися якимись махінаціями під час акцій нам просто немає сенсу ))
Anonymous (*.63.37)
угую, только www.milkapromo.com.ua/ открывает девственночистую страницу без кнопок. – ни о какой регистрации речи не идет. И вобще неочень прозрачно все у Крафтфудз)
счастливый хозяин Оксамитового будинку где?)
Александр (*.128.124)
Спасибо за вкусный и натуральный шоколад=)
id114950-денис заржицкий денис заржицкий
Вкусно и празднично!
екатерина макогон (*.89.169)
мы очень часто покупаем милку.очень вкусный икаественный шоколад
Ирина (*.118.10)
Самый вкусный и нежный шоколад!Я покупаю его для всей семьи!
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.