DPD в Україні відкрила філію в Запоріжжі
  
Company: DPD Ukraine
DPD в Україні відкрила філію в Запоріжжі

Київ, 9 грудня 2009 р. - DPD в Україні продовжує розширювати свою регіональну мережу і відкриває філію компанії у Запоріжжі.

Запоріжжя є одним з найбільших адміністративних, індустріальних і культурних центрів півдня України з чисельністю населення майже 800 тис. осіб. Економічний потенціал міста Запоріжжя - це понад 280-ти промислових підприємств, серед яких основну частку становлять підприємства машинобудування, металургії та оброблення металу, хімічної і нафтохімічної промисловості, харчової промисловості. Запоріжжя знаходиться на перетині двох основних магістральних ліній: Москва-Харків-Запоріжжя-Сімферополь і Кривий Ріг-Запоріжжя-Донбас.

З огляду на економіко-географічні характеристики міста, DPD в Україні відкрила нове відділення в зручному місці розташування в центрі Запоріжжя, на перетині основних транспортних розв'язок міста з можливістю під'їзду всіма видами транспорту і охоплюючи обидва береги міста. Відділення розміщується на території новозбудованого складу загальною площею 190 кв. м із пропускною здатністю складу до 1000 посилок в день.

Відкриття філії в Запоріжжі забезпечує ефективне транзитне сполучення та обробку вантажопотоків південного і східного регіонів України, а також дозволяє доставляти вантажі та документи в будь-який населений пункт Запорізької області, тим самим забезпечуючи 100% покриття регіону. Крім того Запорізька філія забезпечує доставку посилок і вантажів впродовж 24-х годин в такі міста як Київ, Одеса, Миколаїв, Донецьк, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Харків, а також у зворотному напрямку з усіх перерахованих міст.

«Активне розширення нашої філіальної мережі - важлива складова подальшого розвитку нашої компанії в Україні. Завдяки цьому ми пропонуємо нашим клієнтам ще більше покриття території України з доставки посилок і вантажів, забезпечуючи при цьому традиційно високі стандарти якості DPD», - відзначає виконавчий директор компанії «ДПД Україна» Оксана Яковлева.

Контакти відділення DPD:
м. Запоріжжя,
вул. Леонова, 1б 
Тел.: +38 (061) 289 40 15
E-mail:

 
АО «ДПД Украина»

03680, Киев, ул. Антоновича, 51
Phone: +38 044 499 17 99,
+38 095 288 48 48
Fax: +38 044 499 17 99
E-mail:
Web:

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK