День визволення Хорольщини від німецького-фашистських загарбників в рік нового українського протистояння
  
Company: PJSC “KHOROL DAIRY CANNING PLANT for BABY FOOD”
День визволення Хорольщини від німецького-фашистських загарбників в рік нового українського протистоянняХорол, 19 вересня – цього дня Хорольщина відсвяткувала 71-у річницю з дня визволення від німецько-фашистських загарбників.

Не залишили цю дату без уваги й представники градоутворюючого підприємства Хорольщини – ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів». І від самого ранку, без зайвих урочистостей та зібрання публіки довкола, віддали шану невмирущому подвигу, данину вдячності героям війни 1941-1945 рр. покладанням квітів. Від братської могили на своєму мікрорайоні, Меморіального комплексу «Хорольська яма» долучились й до головного меморіалу міста, куди для вшанування пам’яті про героїв, які принесли мир на рідну землю ціною власного життя, прийшло безліч хорольців.

Серед учасників урочистого мітингу у підніжжя Меморіального комплексу «Вічний вогонь» керівники району та міста, ветерани, представники підприємств, установчих організацій, громадськість.
Окрім ветеранів, серед натовпу людей й інший особливий гість – вчитель в минулому, а нині учасник антитерористичної операції на сході України Цегельник Сергій Миколайович. Саме його слова стали кращим вітанням. А його сором’язливість та щирість неабияк розчулили присутніх:

«Шановні ветерани, гості, жителі міста Хорола! Дозвольте від імені військовослужбовців, які зараз знаходяться в зоні АТО привітати Вас з цим святом – з Днем визволення Хорольщини від німецько-фашистських загарбників.

Як колишній вчитель, хочу подякувати всім присутнім дітям, які прийшли вшанувати пам’ять загиблим солдатам. Я ціную Ваш патріотизм!
Шановні ветерани, низький Вам уклін від імені наших солдатів, від імені людей, від імені дітей! Дякую Вам за те, що захистили нас, визволили нашу Хорольщину. Я хочу сказати усім Вам, що ми, знаходячись на Сході України, збережемо нашу недоторканість і цілісність від будь яких загарбників! І ще від імені хлопців, які разом зі мною знаходяться зараз там, подякувати сім’ям, волонтерам, які допомагають, приїжджають до нас не боячись ризику. Велике Вам дякую!
Слава Україні!»

Цей рік ввійде у світову історію, як рік українського протистояння, рік боротьби за незалежність держави. На частині території країни, не зважаючи на перемир’я, ідуть бої. Тисячі мужніх чоловіків знову, як і в роки ВВВ, стали на захист вітчизни. Хорольщина теж має своїх героїв – 52 військових з Хорола разом із іншими громадянами України виборюють для держави право на існування, на її самостійність та незалежність.

Наша повага та вдячність усім героям! Низький уклін!
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Phone: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Fax: +38(044) 593
E-mail:
Web:

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

Info The author of this page has prohibited it from commenting by anonymous users. You must login or register your FAVOR.com.ua account to leave a message here.