Національний Бізнес-рейтинг визнав ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» ЛІДЕРОМ ГАЛУЗІ 2014
  
Company: PJSC “KHOROL DAIRY CANNING PLANT for BABY FOOD”
Національний Бізнес-рейтинг визнав ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» ЛІДЕРОМ ГАЛУЗІ 2014Хорольський комбінат другий рік поспіль посів 1-е місце та отримав «золото» у ТОП-5 серед великих та середніх підприємств України у номінації «Показники масштабів виробництва та платоспроможності», «Соціальні показники», «Ефективність використання ресурсів» у виробництві дитячого харчування та дієтичних харчових продуктів за результатами загальнодержавного статистичного ранжування фінансово-господарської діяльності.

У цьому році єдиний вітчизняний виробник спеціального та дієтичного харчування для малюків з перших днів життя отримав відразу декілька нагород. Серед них, окрім самого «Лідера галузі 2014», ОРДЕН «Зірка слави. Економіка України» – генеральний директор підприємства Артем Васильович Кузьменко; МЕДАЛЬ «За заслуги та досягнення» – старший інженер з питань будівництва Олександр Сергійович Смірнов; Сертифікат «СПЕЦІАЛІСТ РОКУ» – головний механік Сергій Васильович Сафонов; Сертифікат «СПЕЦІАЛІСТ РОКУ» у сфері «Фінанси та аудит 2014» – начальник відділу економіки та фінансів Юрій Володимирович Гулєнцов; Сертифікат «КЕРІВНИК РОКУ» – менеджер з постачання Сергій Олександрович Штомпель.

Національний бізнес-рейтинг – комплексна рейтингова програма, що визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики, ґрунтуючись на показниках чистого прибутку, платоспроможності, ефективності використання ресурсів, соціальних внесків та оплати праці, а також інвестиційної привабливості.

Щорічне незалежне оцінювання проводилося за науковою методологією аналітичної агенції «Статінформконсалтинг» та редакції статистичного міжнародного каталогу «Торгово-промислова Україна».

Наша перемога – це ще один крок вперед до зростання і досконалості.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Phone: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Fax: +38(044) 593
E-mail:
Web:

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

Info The author of this page has prohibited it from commenting by anonymous users. You must login or register your FAVOR.com.ua account to leave a message here.