ZARINA святкує День народження магазину!
  
Company: Zarina, Ювелірний дім
ZARINA святкує День народження магазину!

Вечір подарунків, сяйво прикрас, серед гостей вечора українські зірки, жива музика та дегустація напоїв — таким був сьомий День народження магазину хед-лайнера Ювелірного дому ZARINA.

Ювелірний дім ZARINA відсвяткував День народження свого центрального магазину у форматі елегантної вечірки, яку відвідали зірки української естради та телебачення.

Серед гостей можна було побачити Ольгу Фреймут, Дашу Малахову, Аліну Завальську, Ігоря Грохоцького, Анатолія Анатоліча та ін.

В рамках вечора Ювелірний дім ZARINA при підтримці журналу VIVA провів нагородження зірок з обкладинки VIVA за 2014 рік. Це стало стартом масштабної спільної акції в рамках концепції «ZARINA – Постачальник подарунків №1». Зірки отримали в подарунок від ZARINA срібні ювелірні прикраси, які ретельно підбиралися індивідуально під кожного героя обкладинки. Приємним доповненням до подарунків стали аксесуари в актуальному на сьогодні патріотичному стилі – флешки, жовто-блакитні ручки та брендовані хустинки від Ювелірного дому ZARINA.

Ведучими нагородження були офіційні особи бренду ZARINA зіркові ведучі телеканалу 1+1 Соломія Вітвіцька та Марина Леончук.

  Родзинкою вечора став показ суконь від відомого дизайнера Ольги Альонової в поєднанні з прикрасами ZARINA з різних колекцій. Витончені чорні сукні і сяючі ювелірні прикраси викликали зацікавленість гостей та подарували всім хвилини неймовірного відчуття єднання краси та витонченості.

Важливою частиною вечора стала презентація благодійної програми Ювелірного дому ZARINA «Ялинка бажань» в рамках якої діти з дитячих будинків отримають подарунки до Нового року.

Власниця Ювелірного дому ZARINA Наталія Володимирівна Нетовкина зазначила: «в житті є цінності, які вважаються вічними: це любов, увага, турбота про близьких. Саме тому ми багато сил приділяємо благодійності та допомозі дітям з дитячих будинків. Навіть сьогодні в День народження нашого магазину ми хочемо увагою та подарунками обдарувати якомога більше дітей. Хочу подякувати кожному, хто сьогодні взяв конверт з мрією дитини з нашої Ялинки бажань. Дякую, що шануєте справжні цінності! Цінності, які поділяє і ювелірний дім ZARINA».

Жива музика, дегустація ексклюзивних напоїв, вишукані частування та шампанське – все це створило неповторну атмосферу свята. Завершальним акордом вечора став святковий торт, шматочок якого дістався кожному гостю, зробивши цей дивовижний вечір ще яскравішим.

Відзначимо, що всі, хто не встиг відвідати магазин ZARINA за адресою бул. Шевченка, 2 в День народження, можуть зробити це в будь-який зручний час. Вас чекає світ прекрасних ювелірних прикрас і приємні новорічні знижки до 20%. І, звичайно ж, срібні подарунки від ZARINA – Постачальника подарунків №1.*

Ювелірний Дім ZARINA – один з найвідоміших і яскравих брендів на ювелірному ринку України. Дорогоцінні прикраси від ZARINA – це модна класика, яка створює новий, неповторний і вишуканий образ сучасної української жінки, і зберігає при цьому вигідний діапазон цін.

Зробіть свої свята особливими разом з ZARINA!

* Акція діє з 01.12.2014 до 31.12.2014 року. Знижка поширюється на всі прикраси, крім нової колекції. Постачальник послуг № 1 за даними внутрішніх досліджень між брендами ZARINA, JD by ZARINA, Diamond club.

 
Киев, ул Спортивная, 3В, 01601
E-mail:
Web:
DP0A2242
DP0A2242
RRD_7908-1
RRD_7908-1
RRD_8293-1
RRD_8293-1
Алина Завальская
Алина Завальская
Анатолий Анатолич
Анатолий Анатолич
Даша Малахова
Даша Малахова
Игорь Грохоцкий
Игорь Грохоцкий
Н. Нетовкина И Слабошпицкая С Витвицкая М Леончук
Н. Нетовкина И Слабошпицкая С Витвицкая М Леончук
Наталья Нетовкина и Соломия Витвицкая
Наталья Нетовкина и Соломия Витвицкая

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK