Клиенты ПриватБанка могут бесплатно перейти на электронную форму регистрации налоговых накладных и другой отчетности
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

ПриватБанк став першим і поки єдиним українським банком, який надав своїм корпоративним клієнтам власне програмне рішення для переходу на електронну форму реєстрації податкових накладних і звітів у держ. органи. Як повідомили в банку, цей сервіс уже працює в Інтернет-банку «Приват24 для бізнесу» та надається клієнтам безкоштовно.

«Клієнти ПриватБанку своєчасно отримали в користування інструменти для створення, реєстрації та обміну податковими накладними з контрагентами в «Приват24 для бізнесу» – єдине на ринку повністю безкоштовне рішення, не рахуючи наданих безпосередньо державною фіскальною службою, – говорить керівник Напрямку «Малий і Середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Запущено й консультаційну підтримку цього сервісу».

Накладні, що підлягають реєстрації, можуть імпортуватися з бухгалтерських систем (наприклад, з 1С) і підписуватися за допомогою відповідного електронно-цифрового підпису (ЕЦП) прямо в інтерфейсі сервісу. Ключі ЕЦП акредитованого центру сертифікації ключів (АЦСК) ПриватБанку надаються клієнтам безкоштовно, підтримуються й поширені в країні сертифікати ЕЦП фіскальної служби.

Для контрагентів (одержувачів накладних), які не користуються «Приват24 для бізнесу» функціонує зовнішній портал – docs.pb.ua. Там вони зможуть отримати та побачити всі накладні, що виставлені на них через «Приват24 для бізнесу» клієнтами ПриватБанку.


P. S. Порядок передачі податкових накладних в електронній формі регулюється відповідно до Закону України № 1621-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України» від 31.07.14 р.
 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.