VI конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2015» зібрав перші 50 конкурсних робіт | |
Company: Конкурс професійної журналістики «Честь Професії» |
Перші 50 конкурсних робіт вже подано до участі в національному конкурсі професійної журналістики «Честь Професії 2015». Нагадуємо, що роботи необхідно подати до 20 березня 2015 року. Організатори «Честь Професії 2015» докладають зусиль, щоб переможці отримали достойну винагороду. В цьому році, окрім 5 головних номінацій конкурсу, також буде вручений спеціальний приз від компанії «Емвей Україна» та нагороди в рамках програми Ради Європи та Уряду Канади «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» та від Представництва Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні у 2 спеціальних номінаціях. На конкурс приймаються роботи, опубліковані або поширені у проміжку Цілі конкурсу:
Свої роботи подавати на конкурс можуть всі, хто професійно займається журналістикою в Україні – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання. Важливо: журналіст, редакція або третя особа може подавати тільки одну роботу в одну номінацію. Жодних реєстраційних внесків немає – усі роботи приймаються на конкурс безкоштовно. Усі зареєстровані на конкурс роботи, новини, положення про конкурс та інші деталі читайте на офіційному сайті конкурсу. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінках конкурсу в соціальних мережах: Вконтакте, Facebook. Інформацію про переможців та фіналістів конкурсу 2014 року можна переглянути за посиланням. Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2015» підтримують:
Для реєстрації в конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: чи факсом 044-425-57-87. Контактна особа – Ольга Сергієнко. Для реєстрації в конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: чи факсом 044-254-55-56. Контактна особа – Христина Дрогомирецька. |
|
Tweet |
Send by E-mail Print version |