Понад 6 млн грн — в «Житло майбутнього»
  
Company: Hreschatyk
Понад 6 млн грн — в «Житло майбутнього»Понад 6 млн грн кредитних коштів надав КРИСТАЛБАНК за три місяці п. р. у рамках спільної з будівельною корпорацією «Київміськбуд» програми іпотечного кредитування «Житло майбутнього».
«Ці показники підтверджують правильність обраної банком стратегії щодо розробки і впровадження таких продуктів, які наші клієнти потребують саме зараз, і на які є попит навіть за теперішніх непростих часів, — зазначив директор департаменту стратегічного розвитку Ігор Олійник. — Ексклюзивна і новаторська програма кредитування на первинному ринку нерухомості, прозорі й вигідні умови отримання позики дають можливість придбати якісне та сучасне житло від нашого надійного партнера ХК «Київміськбуд» вже зараз, не відкладаючи життя «на потім».

Нагадаємо, програма кредитування фізичних осіб для придбання нерухомості на первинному ринку нерухомості «Житло майбутнього» спільно з будівельною корпорацією «Київміськбуд» стартувала у серпні 2016 року. Детально з умовами програми можна ознайомитися за посиланням: https://crystalbank.com.ua/privatnim-klientam/kreditni-programi/zhitlo-majbutnogo

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK