Чемпіон з мотокросу Дмитро Асманов став бренд-амбасадором страхової компанії «Євроінс Україна»
  
Company: Dieslovo
Чемпіон з мотокросу Дмитро Асманов став бренд-амбасадором страхової компанії «Євроінс Україна»СК «Євроінс Україна» і топ-райдер Дмитро Асманов, бронзовий призер Європейського Чемпіонату з мотокросу в класі ОПЕН 2016 року, підписали спонсорський договір, згідно якого, компанія буде активно допомагати чемпіону, а спортсмен стане бренд-амбасадором «Євроінс Україна». Подія відбулась 11 квітня 2017 року.

Заступник Голови Правління «Євроінс Україна» Янко Ніколов прокоментував підписання контракту: «Підтримка спорту – один з пріоритетів нашої компанії. У кожній країні, де працює «Євроінс», ми підтримуємо той чи інший вид спорту. Ми раді, що нам вдалося домовитися з Дмитром Асмановим про співпрацю. Такі спортсмени, як Дмитро, – це уособлення сміливості і впевненості, готовності йти на ризик заради мети; саме таких людей нам хотілося б підтримувати, адже вони – майбутнє України».

У свою чергу, після підписання договору та перед від’їздом на чергове коло світового змагання з мотокросу, Дмитро Асманов зазначив: «З великим задоволенням погодився стати бренд-амбасадором «Євроніс Україна» і я щасливий факту підписання спонсорського договору. Я побачив, що мої цілі і амбіції повністю збігаються з цілями компанії. Також мені сподобався серйозний підхід до ведення страхового бізнесу і робота компанії в сфері соціальної відповідальності».



Довідка:
ПАТ «Страхова Компанія «Євроінс Україна» – частина ЄВРОІНС ІНШУРИНС ГРУП з головним офісом в м. Софія (Болгарія). ЄВРОІНС ІНШУРИНС ГРУП працює на 7 європейських ринках і обслуговує понад 2 мільйона клієнтів. «Євроінс Україна» працює на українському страховому ринку вже 25 років. Регіональна мережа «Євроінс Україна» 72 філіали по Україні. Так, лише за березень 2017 р. зріст кількості укладених договорів склав 40%. Загалом, стратегія «Євроінс Україна» передбачає охоплення 5-10% українського страхового ринку.
Дмитро Асманов – український ТОП-райдер. Професійну кар’єру розпочав у 2001 році. Дмитро є бронзовим призером Європейського Чемпіонату у класі ОПЕН 2016 року та восьмикратним чемпіоном України.

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

Info The author of this page has prohibited it from commenting by anonymous users. You must login or register your FAVOR.com.ua account to leave a message here.