«Найсмішніший Stand Up» в заміському клубі Equides
  
Company: Kyiv News

У п’ятницю 12 березня 2021 року о 19.00 в Chalet Equides Club зустрічайте шоу гумору «найсмішніший Stand Up» в Києві, від творчого об’єднання «COMEDY SPACE»! Кращі жарти, відомі коміки і 100% сміху на будь-яку тему: життя, проблеми, стосунки і імпровізація з глядачами в залі – заряд позитивних емоцій, нестримної енергії і весняного настрою вам гарантований! У нас ви забудете про проблеми і отримаєте тільки гарні новини. А наша команда професійних гумористів говорить сама за себе.


 

Макс Вишинський – перший з українських стендаперов, який зібрав на концерт повний зал у МЦКМ «Жовтневий Палац». Найулюбленіша тема для жартів – проблеми в стосунках. При цьому, у самого коміка проблем із стосунками немає.

Неодноразовий переможець шоу «Розсміши коміка» Микита Шевчук – устигає брати участь в шоу «Гуднайт Клаб» та вести ранкові ефіри на радіо ХІТ-ФМ. Народився в Одесі, там же набув харизму та вміння говорити про правду життя із гумором.

Лера Мандзюк – відома українська стендап-комикесса із Закарпаття. Бере участь в проекті «Жіночий квартал», неодноразова переможниця «Розсміши коміка».

Бекір Мамедієв – кримський татарин та мешканець Києва. Переможець шоу «Розсміши коміка» і учасник шоу «Гуднайт Клаб». Дуже смішний і самий затребуваний комік на українській сцені.

Максим Коновал – приїхав з Білорусі до Києва та не може уїхати вже 10 років. За цей час переміг в «Стендап шоу» на Новому каналі і шоу «Розсміши коміка» на каналі 1+1.

Анатолій Анатоліч – автор і продюсер програмі «Зе Інтерв’юєр», що веде на радіо і телебаченні.

Ірина Сопонару -актриса і комикесса. Все встигає. Учасниця шоу «Жіночий Квартал», «Одного разу під Полтавою», «Ліга Сміху» у складі команди «Вінницькі», ведуча «Чистоnews» на 1+1.

Проведіть незабутній вечір в компанії кращих коміків в атмосфері іскрометного гумору!

Щоб потрапити на «найсмішніший Stand Up» в Chalet Equides, купуйте квитки на ресепшн Chalet Equides або у відділі продажів Equides Club, а також онлайн у квиткового партнера Kontramarka.ua https://kontramarka.ua/ru/samyj-smesnoj-stand-up-67225.html

Резерв столів та додаткова інформація за тел.: +38 095 758 58 65 или 044 758 58 65


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(1)
Inna34 Inna34
Смех смехом, а война войной. Как всегда и было в истории человечества.
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK