«Оболонь» пропонує нові слабоалкогольні напої
  
УНІАН

Компанія «Оболонь», один з найбільших виробників пива та безалкогольних напоїв, вивела на ринок нові слабоалкогольні напої. Про це УНІАН повідомила прес-служба компанії.

Напої серії «Коктейлі світу» – це найвідоміші клубні коктейлі, які зазвичай готують у барах та нічних клубах. Тепер їх можна спробувати і в готовому для споживання вигляді.

Лінійка напоїв із відомими всьому світу смаками започаткована коктейлями «Махітос» і «Текіза». Тепер до них приєдналися новинки: «Космополітен», в якому вдало поєднані смаки рому, лайма та журавлини, «Абсент Фіз» (з додаванням лайма) і «Дайкірі», основними компонентами якого є ром, лайм та абрикос. Ще один напій – коктейль «Ех на пляжі» з кисло-солодким смаком завдяки поєднанню цитрусових та лікеру.

«Нові слабоалкогольні коктейлі поповнять асортимент компанії у середньому ціновому сегменті. Ми впевнені, що споживачі оцінять смак та якість наших нових напоїв», – зазначив заступник директора з продажу та маркетингу, начальник відділу маркетингу ринку напоїв ЗАТ «Оболонь» Павло ШЕВЧУК.

Для серії «Коктейлі світу» розроблена оригінальна скляна пляшка 0,33 л нової форми, яка підкреслить молодіжний характер напоїв. Вміст алкоголю складає 7%. Орієнтовна ціна новинок у роздрібній мережі – від 6 грн.

 
вул. Богатирська 3,
м. Київ, 04655
Phone: 0-800-507-300,
+380 (44) 412-84-10
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK