Соус «Томатная сальса» | Priyatnogo-appetita.com | Friday, October 5, 2012 Author: asterixoder Соус «Томатная сальса» Этот соус по традиции подают к макаронным изделиям или мясу вместо кетчупа. Все ингредиенты должны быть обязательно свежими и сырыми. Время приготовления – 10 минут. Ингредиенты: Помидоры – 250 гр., Красный перец чили – 1 шт., Зеленый лук – 5 перьев. Заправка: Лайм – 1 шт. или 0,5 лимона, Оливковое масло – 1 ст. ложка, Кориандр молотый – 2 ст. ложки. Читать далее Соус «Томатная сальса»... Tags: соус Tweet << Previous record | Next record >> Send by E-mail Print version Edit comment Changed text: Anonymous unregistered users can edit their messages during only 15 minutes after publication. Comments(0)Add comment… Reply to Your Name: (not necessarily) or Your E-mail: (to receive responses) You may sign in using: Your Comment Enter digits displayed on picture *: No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!Add comment Reply to Your Name: (not necessarily) or Your E-mail: (to receive responses) You may sign in using: Your Comment Enter digits displayed on picture *: RSS-feed