У офіційного сайту «Партії Регіонів» погана репутація WOT (Web of Trust)
  
Author:

При вході на сайт «Партії Регіонів» Інтернет-користувачі, які використовують у своєму браузері інструмент для оцінки рейтингу веб-сайтів WOT (Web of Trust), отримують попередження про погану репутацію сайту і про потенційну небезпеку відвідування цього сайту.

WOT (Web of Trust) — безкоштовна надбудова до браузера, яка попереджає користувача під час пошуку інформації або при купівлі через Інтернет про потенційно небезпечні сторнінки мережі.

WOT оцінює репутацію сайтів за такимим критеріями: довіра, надійність, конфіденційність і безпечність для дітей. Кожен критерій має п’ять рівнів оцінювання – «Дуже погано», «Погано», «Незадовільно», «Добре» і «Відмінно».

У WOT рівень довіри до того чи іншого сайту залежить від оцінок попередніх відвідувачів. Рейтинги постійно оновлюються міліонами користувачів WOT-спільноти, а також перевіреними ресурсами (наприклад, списки фішингових сайтів).

Так, звичайно, не рідко користувачи, оцінюючи сайти керуються суб’єктивними враженнями і оцінка сайту стає не просто оцінкою сайту, а оцінкою партії. Як в випадку сайту «Партії регіонів».


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK