Котлеты рыбные из фарша | Thursday, May 22, 2014 Author: asterixoder Рыбные котлетки – очень вкусное, почти диетическое блюдо. По этому рецепту, зная один прием, они получаются невероятно сочными и нежными. Время приготовления – 1 час. Порций – 4. Ингредиенты: хек (треска или спинки минтая) – 500 гр., репчатый лук – 2 шт. (100-120гр.), белый хлеб – 150 гр., молоко или сливки – 50 гр., рыбный бульон – 200 гр., мука – 2 ст. ложки, растительное масло – 100 гр., перец черный, соль, сахар – 1 ч. л. Пошаговый рецепт рыбных котлет.... Tags: котлеты, рыба Tweet << Previous record | Next record >> Send by E-mail Print version Edit comment Changed text: Anonymous unregistered users can edit their messages during only 15 minutes after publication. Comments(0)Add comment… Reply to Your Name: (not necessarily) or Your E-mail: (to receive responses) You may sign in using: Your Comment Enter digits displayed on picture *: No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!Add comment Reply to Your Name: (not necessarily) or Your E-mail: (to receive responses) You may sign in using: Your Comment Enter digits displayed on picture *: RSS-feed