Частинка Європи у Києві: в Ocean Plaza відкривається Henry Café
  

Невдовзі на ресторанній мапі Києва з'явиться нова точка, де на відвідувачів чекатиме багато приємних вражень. В Ocean Plaza відкриється ресторан Henry Café популярної європейської мережі закладів. В атріумі ТРЦ на території 80 кв. м відтворюватиметься затишна європейська атмосфера однойменних закладів у Відні, Лондоні або Бодрумі.
Внутрішній простір ресторану буде виконано з використанням натурального каменю та дерева з великою кількістю світла і дизайнерським, ексклюзивним обладнанням чорного кольору, виготовленим безпосередньо під брендом Henry в Австрії. Особливою прикметою закладу стануть відкриті гаряча і холодна вітрини, завдяки яким усі відвідувачі матимуть змогу самостійно обирати цікаві їм страви і напої.
Henry Café запрошує випити запашної кави і побалувати себе смачним сандвічем або десертом, приготованими за авторськими рецептами міжнародної команди кухарів і кондитерів компанії DO&CO. Чудовий інтер'єр, смачна їжа та привітний персонал - це саме те, що потрібно для гарного відпочинку.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK