У києві змагалися найсильніші пожежники-рятувальники
  

21 та 22 вересня на вулиці Хрещатик у Києві відбулися міжнародні змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник». У боротьбі взяла участь 21 команда з України, Білорусі, Польщі та Литви.

Змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник» було організовано на честь Дня рятувальника в Україні, що відзначається 17 вересня. Якщо свято випадає на будній день, то заходи переносять на вихідні. Ідея змагання полягає у популяризації професії пожежного-рятувальника.

Для учасників було підготовлено 5 завдань, які вони мали пройти у спорядженні рятувальника вагою понад 20 кілограмів. Змагання демонструють глядачам повсякденні задачі рятувальників-пожежників: забіги на дистанцію, винесення людини з вогню, протягнення пожежного рукава і гасіння пожежі. Найскладнішим випробуванням було перенесення манекена вагою 80 кілограмів на дистанцію у 30 кілометрів.

«Компанія «Тотал Україна» вже другий рік поспіль підтримує захід у якості спонсора. Ми вважаємо, що такі змагання знайомлять людей із обов’язками пожежників-рятувальників та демонструють важливість їхньої професії. Підтримувати такі заходи – обов’язок бізнесу», – зауважив Віктор Сержан, менеджер з маркетингу «Тотал Україна».

Відвідувачі та учасники «Найсильніший пожежний-рятувальник» мали змогу відвідати виставку просто неба, присвячену історії пожежно-рятувальної техніки. Організатори також обладнали спеціальний дитячий майданчик, на якому дітлахи могли виконати завдання змагання у спрощеному вигляді.

Інформаційна довідка

Тотал Україна

Тотал Україна є представництвом підрозділу Total Lubrifiants, міжнародного Концерну Total.

03150, Київ, Україна, вул. Антоновича, 172, оф. 1115

тел. 0 800 30 40 80

Підрозділ Total Lubrifiants

Total Lubrifiants – провідний світовий виробник та продавець моторних олив та мастильних матеріалів. Підрозділ міжнародного концерну Total має 41 завод із виробництва продукції по всьому світу і більше як 5800 працівників у 150 країнах. Total Lubrifiants пропонує інноваційні, ефективні та екологічно відповідальні продукти та послуги, на розробкою та вдосконаленням яких постійно працюють понад 130 дослідників у власних науково-дослідних центрах. Продукцію Total Lubrifiants обирають гравці автомобільного, промислового та морського ринків. Більше інформації ви можете прочитати на сайтах lubricants.total.com та elf.com.

Концерн Total є глобальним інтегрованим виробником і постачальником енергії, провідною міжнародною нафтогазовою компанією, знаним гравцем на ринку енергетичних продуктів з низьким вмістом вуглецю. Близько 100 тисяч наших співробітників постійно прагнуть створити кращий енергетичний продукт, який був би більш безпечним, чистим, ефективним, інноваційним і доступним для якомога більшої кількості людей. Як відповідальні члени суспільства, ми докладаємо усіх зусиль, щоб глобальна діяльність нашої компанії більш ніж у 130 країнах світу послідовно забезпечувала економічні, соціальні та екологічні переваги. Більше інформації ви можете прочитати на сайті: www.total.com.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK