Eurosport — ексклюзивний транслятор велоперегонів Тур де Франс та Вуельта Іспанії ще на п’ять років
  

Телеканал Eurosport підписав угоду зі Спортивною організацією Amaury (ASO) та «Євробаченням Спорт» на продовження ексклюзивної трансляції велоперегонів Тур де Франс та Вуельта Іспанії до 2025 року, закріпивши за собою позицію «Дому велосипедного спорту».

Угода передбачає, що Eurosport разом з партнерською платформою Global Cycling Network (GCN) залишає за собою ексклюзивне право транслювати флагманські велоперегони на 38 ринках Європи.

Ендрю Георгіу, президент Eurosport та Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions, зазначив: «Віддані фанати — основа всього, що ми робимо, тому ми раді можливості висвітлювати наймасштабніші події з велоспорту Тур де Франс та Ла Вуельта принаймні до 2025 року.

Неперевершене покриття Eurosport та GCN дозволяє нам залучити шанувальників до епіцентру подій та запропонувати їм безліч способів інтерактивності та взаємодії з найцікавішим та найякіснішим контентом про велоспорт на будь-якому екрані, у будь-який час та у зручному місці. Наше виробництво світового класу означає, що ми постійно впроваджуємо інновації. Наприклад, в минулому році професійний велогонщик Бредлі Віггінс проводив онлайн-трансляцію безпосередньо з велосипеда в серці пелотона. Такий унікальний контент дозволяє нам бути єдиним та улюбленим каналом для фанатів велоспорту, і ми з нетерпінням чекаємо, коли зможемо знову дарувати глядачам цей неперевершений досвід».

Георгіу додав: «Особливо ми раді показувати талановитих жінок-учасників велоперегонів для загальноєвропейської аудиторії завдяки нашій угоді з ASO та Eurovision Sport. Ми впевнені, що надалі будемо підтримувати зростання популярності велоспорту на континенті, залучаючи до перегляду більше людей, ніж коли-небудь».

Підписання важливої угоди відбулося на фоні високих показників залучення фанатів під час Тур де Франс у минулому році. У 2019-му Eurosport забезпечив на 95% (порівняно з 2018)  більше переглянутих хвилин змагання через цифрові канали протягом липня. Крім того, на 4% (порівняно з 2018) виросла кількість лінійних глядачів Тур де Франс на Eurosport 1, а загалом показники переглядів турніру стали найвищими у Франції (+ 43% порівняно з 2018), оскільки фанати велоспорту скористалися підходом all-screens.

Global Cycling Network (GCN) транслюватиме всі події Grand Tour на базі Eurosport через новий додаток та канал YouTube — частину цілої екосистеми, яка залучає любителів та безпосередніх учасників велоспорту. Тож, мета Discovery Channel — надати відданим фанатам саме те, чого вони хочуть і щодня — буде здійснена.

Крім цього, Eurosport тепер має права на показ першокласних жіночих перегонів, включаючи Льєж-Бастонь-Льєж та Флеш Валонь. З 2020-го року вони проходитимуть у прямому ефірі, тож Eurosport зможе забезпечувати популярність саме жіночих змагань.

Після того, як провідний транслятор Play Sports Group придбав більшу частку Global Cycling Network (GCN) у січні 2019 року, Discovery має можливість розробити екосистему велосипедних медіа №1 у світі з визнаною експертизою. Це сприятиме локалізації контенту для різних європейських ринків. Стратегія «прямо до споживача» Discovery включає транслювання усіх трьох гранд-турів, та понад 100 велосипедних змагань з усіх дисциплін.

Окрім телевізійного висвітлення, Eurosport продовжує розвивати цифрову присутність завдяки додатку Eurosport Player та GCN, який дозволить користувачам вибирати додаткові стріми камери на Тур де Франс. Європейський веб-сайт спортивних новин №1 — Eurosport.com — доповнює цю картину, пропонуючи широке висвітлення теми велоспорту найширшому інтернет-ком’ьюніті фанатів.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK