Канал Discovery запрошує на повторний перегляд освітніх документальних фільмів
  

В ефір повторно вийдуть серіали «Невидимі вбивці» про віруси грипу та еболи, «Через червоточину з Морґаном Фріменом» або «Як працює Всесвіт»

20 березня 2020 р.

З цього тижня канал Discovery запрошує допитливих глядачів отримати змістовні відповіді на питання про Всесвіт, а також про вплив двох відомих вірусів – грипу та еболи, у захоплюючому марафоні серій з найулюбленіших серіалів: «Невидимі вбивці», «Через червоточину з Морганом Фріменом» та «Як працює Всесвіт».

До кінця березня шанувальники науки матимуть можливість дізнатися багато цікавого про існування людини, віруси та Всесвіт завдяки щоденним захоплюючим шоу:

  • «Як працює Всесвіт?» (Понеділок – п’ятниця, початок 11:00) 

Що сталося в першу секунду після великого вибуху? Як виникли газові гіганти Юпітер та Сатурн? Які умови та події призвели б до вимирання людського роду? Як утворилася зірка нашої сонячної системи, Сонце? Коли б міг наступити кінець Всесвіту і як би він виглядав? Захоплюючий серіал «Як працює Всесвіт» поєднує експертні думки з вражаючою комп’ютерною графікою; використовує відкриття сучасної астрономії для виявлення внутрішніх процесів космічного простору.

  •  «Через Червоточину з Морґаном Фріменом» (понеділок – п’ятниця, початок о 16:00) 

актор-володар «Оскара» та космічний ентузіаст Морґан Фрімен, створив й спродюсував власний науковий фільм «Через червоточину», де розповів про найбільші таємниці Всесвіту. Кожен епізод шукає відповіді на великі запитання: ми одинокі? Звідки ми взялися? Чи є життя на інших планетах ?

  •   «Невидимі вбивці» (неділя, починаючи з 20:00) 

серіал допомогає зрозуміти, як віруси формували людські здоров’я та історію, як – біологічно та соціально – вони впливають на глобальне суспільство. Він показує неймовірну роботу, що ведеться для боротьби з вірусами. Ви побачите дві серії на каналі Discovery:

  • «Грип»   (22 березня) – фільм заглиблюється в дивовижну та мало зрозумілу історію про вплив вірусу, який постійно розвивається і змінюється. Його часто недооцінюють як двоюрідного брата звичайної застуди. Через 100 років у серії аналізують пандемію грипу 1918 року, коли ще не було вакцин. Швидкий перехід до сучасних часів, і нам показують, що вакцини проти грипу доступні мільйонам людей по всіх країнах, але багато хто помиляється у діагнозі.
  • «Ебола»  (29 березня) – серія досліджує один із найнебезпечніших у світі вірусів, що поширюється фізичним контактом із зараженими рідинами тіла. Він атакує медичних працівників та людей, які піклуються про хворих. Це розповідь про епідемію у Західної Африці 2014 року, де відсутність інфраструктури охорони здоров’я, культурні практики та повільна глобальна реакція спричинили багато смертей.

По дві години у будні та одну годину щосуботи канал Discovery відповідає на найважливіші запитання, що турбують глядачів.




 

Про канал 

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) – світовий лідер у сфері науково-популярного телебачення, який тримає у фокусі події реального життя та представляє пристрасній аудиторії ентузіастів у всьому світі контент, який надихає, інформує та розважає. Discovery постачає понад 8000 годин оригінальних програм щороку та тримає лідерство в категоріях найпопулярніших жанрів. Доступний у 220 країнах та територіях на майже 50 мовах, Discovery – новатор, який охоплює глядачів на різних платформах, включаючи продукти телебачення TV Everywhere, наприклад портфоліо програм GO; прямі потокові послуги для споживачів, такі як програвач Eurosport Player, Food Network Kitchen та MotorTrend OnDemand; цифровий та соціальний контент від Group Nine Media; визначне партнерство з BBC в області природознавства та фактичного контенту; стратегічний союз з PGA TOUR для створення міжнародного будинку гольфу. Портфоліо преміум-брендів Discovery включає Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, а також майбутнє багатоплатформове СП з Чіпом і Джоанною Гейнс, Magnolia, Мережа Опри Вінфрі OWN у США, Discovery Kids у Латинській Америці та Eurosport, провідний постачальник місцевих та преміальних видів спорту, і партнер Олімпійських ігор у Європі. Для отримання додаткової інформації відвідайте корпоративну сторінку.discovery.com та слідкуйте за @DiscoveryIncTV на соціальних платформах.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK