В українському офісі компанії OPPO оголосили про віддалений режим роботи та розповіли, як захищають співробітників
  

Українське представництво провідного виробника смартфонів OPPO оголосило, що з 18 березня персонал компанії іде на карантин. Таким чином компанія приєднується до всесвітньої боротьби проти вірусу.

При цьому керівництво компанії подбало про співробітників: кожному видали респіратори N95 та санітайзери з розрахунку на декілька тижнів. Працівники також освічені щодо необхідності залишатися вдома та мінімізувати соціальні контакти. Щоб підтримувати соціальну відповідальність у колективі, керівництво запровадило систему моніторингу: кожен співробітник розповідає чи планує виходити на вулицю та навіщо. А щоб працівники не нудьгували у вільний час та залишалися у робочій формі, OPPO також перевели в онлайн уроки англійської мови.

В українському офісі не виключають можливості, що карантин затягнеться довше, ніж наразі встановлено державою (до 3 квітня). На цей випадок в OPPO розробили сценарії для тривалого перебування на дистанційній роботі. Вже зараз створена група реагування, яка націлена оперативно розв’язувати термінові задачі та ті питання, які потребують фізичної присутності.

На час карантину змінилася і робота консультантів: тепер консультації відбуваються здебільшого онлайн. Директорка з персоналу OPPO Україна Ніна Жукова відзначила, що у компанії швидко відреагували на рекомендації МОЗ України щодо впровадження віддаленого режиму роботи:

«Ми, як соціально відповідальна компанія, добре розуміємо важливість заходів, запроваджених в країні і цілком з ними погоджуємося. Саме тому персонал українського представництва OPPO оперативно перейшов у віддалений режим роботи. Наші консультанти зосередилися на консультаціях онлайн. Також ми відмінили будь-які відрядження і взагалі намагаємося звести до мінімуму будь-які соціальні контакти, а всі зустрічі з партнерами проводимо в режимі відеоконференцій. Зараз час, коли ми всі маємо піклуватися один про одного та бути максимально розсудливими та зосередженими».

Щоб дізнатися більше про нові моделі смартфонів OPPO чи отримати будь-яку іншу інформацію, клієнти можуть звернутися до контакт-менеджера на Facebook-сторінку OPPO Ukraine, або ж зателефонувати на гарячу лінію: 080 080 1185. У незмінному режимі працює сервісний центр — всі звернення розглядаються. Графік роботи сервісного центру та гарячої лінії: з Понеділка по П’ятницю з 9:00 до 18:00.

Про компанію OPPO

OPPO – провідний світовий виробник смарт-пристроїв. Із моменту випуску свого першого смартфона – «Smiley Face» – у 2008 році OPPO безперервно прагнули до синергії естетичного задоволення та інноваційних технологій. На сьогодні OPPO пропонує широкий спектр розумних пристроїв, на чолі із серіями Find та R, з операційною системою ColorOS, а також інтернет-сервісами, такими як OPPO Cloud та OPPO +. OPPO працює в більш ніж 40 країнах і регіонах та нараховує понад 40 000 співробітників. Компанія має 6 науково-дослідчих інститутів та 4 науково-дослідчих центри по всьому світу, а також Міжнародний центр дизайну в Лондоні.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK